Sählykenttä

Yläkerrassa on tapahtunut melkoinen muutos, vaikka siellä ei vielä mitään valmista olekaan. Kaavelit toivat ylös tilaa ja valoa lisää. Viime aikoina sinne on tehty urakalla  eristyksiä, jotta se saataisiin lämpimäksi ennen talvea.

Yläkerta on tällä hetkellä melkein avointa tilaa. Kunnan tarkastajakin totesi, että ette ihan saa tänne sählykenttää, kun on toi muuri tossa keskellä.

Pohjoisen puolella:

          

Nyt onkin suuri kysymysmerkki, että mihin ne uudet seinät rakennetaan. Ylös täytyisi saada mahtumaan makuuhuone, pojan huone, minulle työtila, wc ja mahdollisesti suihku. Olemme parin viikon ajan pähkäilleet sitä pohjapiirroksesta. Iltaisin, pojan mentyä nukkumaan, olemme patsastelleet yläkerrassa ja ihmetelleet asiaa. Ilmeistä on, että emme keksi ratkaisua itse.

Etelän puolella:

        

Ei auta muu kuin investoida asiantuntijaan ja pyytää apuvoimat paikalle. Ulkopuolinen voi muutenkin nähdä asiat toisesta näkövinkkelistä kuin itse. Positiivista on se, että saamme samalla uudet kunnolliset pohjapiirrokset.

Väliseinillä ei varsinaisesti ole mikään kiire, mutta koska nyt tehdään yläkertaan koneellinen ilmanpoisto, täytyy tietää missä mikäkin huone on, jotta saadaan ilmanpoistoventtiilit oikeille paikoille. Suunnitelmissa on tehdä yläkerran remontti vasta parin vuoden kuluttua valmiiksi. Viimeistään sitten, kun poika tarvitsee oman huoneen.

Maisemaa:

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Sisäremontti Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s