Saunailta

Miehen sukulaiset kutsuivat itsensä meille saunailtaan. Oli tosi kiva, että tulivat ja ilta oli oikein mukava. Samalla sain syytä vähän pika-ehostaa meidän nuhjuista kellaria. Sauna, suihkuhuone ja pukuhuone ovat edellisten asukkaiden jo useampi vuosi sitten remppaamia ja lievästi sanottuna kulahtaneita. Emme ole vielä remontissa ehtineet alas asti, eikä hetkeen ehditäkään. Vähintäänkin pukuhuoneen ja portaikon seinät kaipaisivat maalia kipeästi.

Kellari on tämän kesän toiminut miesten remonttipukuhuoneena, -suihkuna ja -läpikulkupaikkana. Joten ehostus oli aloitettava perusteellisesta putsauksesta. Iso työ siinä oli, varsinkin kun pääsin alas parina iltana vasta pojan mentyä nukkumaan. Nyt olen onnellinen, että se tuli tehtyä – ennen joulua riittää varmasti sitten vähän pienempikin suursiivo.

Pukuhuoneeseen oli muutossa roudattu vain ylijäämätuoleja ja -pöytä. Itse on niillä hyvin pärjättykin, mutta ei sinne sellaisenaan voinut ketään vieraita päästää. Yritin loihtia loukosta edes vähän viihtyisämmän piristämällä sitä mustavalkoisella pöytäliinalla ja tyynyllä. Viherkasville hankin mustan ruukun. Vanha pyyheliinateline kiinnitettiin seinään, niin saatiin pyyhkeille sentään naulakko. Keräsin varastosta kaikki ruskeat pajukorit ja niille löytyi kaikille paikka. Pikastailaus, pari lyhtyä ja hämärä valo edesauttoivat asiaa sen verran, että sinne kehtasi jo päästää vieraat – ainakin tällaiset vähän tutummat.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Sisustus, Tekstiilit, Tuunausta Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Saunailta

  1. Paluuviite: Pöytäliinojen uusi elämä | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s