Kamat kamareihin

Viime sunnuntaina saimme vihdoinkin roudattua pintaremontin jäljiltä huonekalut kamareihin eli olkkariin ja ruokailuhuoneeseen. Vähän olin pelännyt, että vanhat huonekalut eivät sovi lainkaan uusiin huoneisiin tyyliltään ja muutenkaan. Eiväthän ne nyt ihan sitä ole, mitä tällä hetkellä sisustukselta haluaisin – maku on muuttunut matkan varrella – mutta eivät niin pahatkaan kuin olin pelännyt. Paitsi piano. Se on aina vaan sinapin keltainen ja kulahtanut. Ei löydy pianolle maalaria, ei.

Sohva, niin kuin muutkin huonekalut, on aikoinaan  hankittu ihan toisenlaiseen asuntoon, joten sen sijoittelu ei ollut ihan läpihuuto juttu. Kävikin niin, että kaikki huonekalut sijoiteltiin toistaiseksi kutakuinkin samalla tavalla kuin 7-vuotias siskontyttöni oli kesällä aikansa kuluksi suunnitellut (kuva vasemmalla). Hän oli itse sunnuntaina myös paikalla ja oli kovasti tohkeissaan, kun hänen suunnitelmansa toteutettiin. Sukuun on siis kasvamassa pätevä sisustussuunnittelija.

Ruokahuoneen ikkunan alle olin kaavaillut jonkinlaista sivupöytää, mutta mieheni teki siihen pyynnöstäni hienon ikkunalaudan ja näin on hyvä. Siinä mahtuu orkideat kasvamaan.

Vielä puuttuu taulut, verhot, vitriinikaappi tai senkki, jalkalamppu, ainakin yksi nojatuoli…. Mutta hei, meillä on nyt olohuone!

Kamarit ennen

   

ja jälkeen:

  

    

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Olohuone, Sisäremontti, Sisustus Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Kamat kamareihin

  1. Paluuviite: Valoa tunnelin päässä | Tuulentupa

  2. Paluuviite: Sävyt | Tuulentupa

  3. Paluuviite: Kukkapurot | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s