Suunnitelmat uusiksi?

On viikon verran harmittanut niin paljon, etten ole edes halunnut ajatella koko asiaa: valitsin keittiöön ihan ensimmäisenä tapetin. Sellaisen, joka sopii yhteen kamareiden tapetin ja lattian värin kanssa yksiin. Tapetin näytepala kädessäni olen sitten tehnyt muut valintani. Jopa keittiön kaappien väri valittiin tapetin mukaan.

Näytepalan sain keväällä ja tapetit tilasimme loppukesästä. Joten olisipa pitänyt jo osata varautua siihen, että eri erästä voi tulla hiukan eri värinen. Molemmat erät ovat kyllä harmaita, mutta toinen taittaa mielestäni selvästi vihreään ja toinen punaiseen – ovat joka tapauksessa eri sävyä. Joku muu ei varmaan edes huomaisi eroa, mutta minulle värit on eräänlainen pakkomielle.

 Olemme miettineet, että mitä nyt sitten. Maalataanko vain seinät ja luovutaan koko tapetti-ideasta vai odotetaanko saman tapetin seuraavaa erää (tulossa vasta 1 – 2 kk kuluttua) ja toivomme, että se olisi paremmin näytepalan sävyä? Näin saisimme tapetit seinään vasta kaappien asennuksen jälkeen. Tapettitehtaalla eivät luvanneet ottaa rullia takaisin, mutta lupasivat vaihtaa ne.

 Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että keittiön seinistä löytyi kerroksittain yhdeksän erilaista vanhaa tapettia (alunperinhän tässä on ollut kaksi keittiötä), joista ainakin kuusi oli pohjasävyltään samaa harmaata, kuin olisin toivonut meidänkin tapettien olevan. Tähän keittiöön on selvästi tarkoitettu tietyn sävyinen harmaa tapetti!

     

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Keittiö, Sisäremontti Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Suunnitelmat uusiksi?

  1. Paluuviite: Valoa tunnelin päässä | Tuulentupa

  2. Paluuviite: Top five | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s