Valoa kaamokseen

 valot1

Päätin jo syksyllä, että mitään uutta en osta, ennen kuin palaan hoitovapaalta töihin. Meillä on jo kaikkea mahdollista. On roinaa varasto väärällään. Yläkerrassakin on vielä muuton jäljiltä vaikka mitä odottamassa loppusijoituspaikkaansa.

Nyt kävi kuitenkin niin, että valoa tähän pimeyteen oli kuitenkin ihan pakko saada ja lipsuin päätöksestäni hiukan. Kasvihuone suorastaan aneli sellaista valosarjaa, jossa on oikean lampun näköisiä valoja – ei mitään pieniä tuikkuja. Löysin sellaiset ja ovat kivat.

valot2        valot3

 valot4Näin viime vuonna joulun alla ystävillämme sellaisen paperisen joulutähden, se sopi heidän 50-luvun talon tunnelmaan mukavasti. Tässä sitten lipesin uudelleen päätöksestä olla ostamatta mitään. Kaunis valkoinen tähti löytyi meillekin ja se sai paikan ruokahuoneen ikkunassa.

Mieheni ehdotti, että yläkerran ikkunoihin olisi mukava saada jotain valoa, jotta siellä näyttäisi vähän enemmän asutulta. Tällä kertaa en enää kehdannut lähteä valokaupoille, vaan sain äidiltäni hänen itse tekemänsä hienon valkoisen valokranssin. Nyt yläkerrastakin kajastaa valo.

valot5Tavallisia jouluvaloja ja kynttilälyhtyjä meillä onkin ennestään aivan riittävästi, joten niitäkään ei tarvitse mennä kaupasta hakemaan. Niitä olen viritellyt edellisen viikolopun sinne sun tänne. Parvekkeelle, puun oksalle, etuoville… 

Joulukuun ensimmäinen viikonloppu kului siis mukavasti valoja asennellessa.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Pihalla Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s