Pois uutispimennosta

Olemme kärvistelleet pian vuoden melkein uutispimennossa. TV:mme on toiminut nimittäin vain satunnaisesti. Omilla antennivirityksillä olemme saaneet aikaan jotain signaalia, mutta se on ollut niin huono, että television katselusta on ajat sitten mennyt nautinto. Lähestulkoon aina uutisten aikaan on pätkinyt niin pahasti, että pikkuhiljaa lehden luku on ollut paras keino päivittää maailman tapahtumat.

tv2Remonttihuumassa antenniasiat eivät ole olleet prioriteettilistalla ykkösenä. Itsenäisyyspäivänä, kun meillä oli pitkästä aikaa todella aikaakin istua telsun vieressä ja kesken linnan juhlien signaali taas katosi, saimme lopulta tarpeeksemme. Tänään vihdoin asialle tehtiin jotain. Asiantuntijan ohjeilla vika löytyi – joku virtalähde rikki. Pari tuntia ja tuntui, kuin olisimme taas menossa mukana. Lisäksi saimme vedettyä antennipistokkeen myös olohuoneeseen, josta se puuttui tyystin. Jälkeenpäin ihmettelimme, että miksi ihmeessä tätäkin asiaa ei hoidettu aiemmin kuntoon.

tv1Lisäksi olemme olleet hankkimassa uutta tv:tä jo viisi vuotta, mutta nuukuuksissamme se on jäänyt. Nyt meillä on pikkuruinen taulu-tv, jonka ostin aikoinaan, kun ne olivat ihan uusi juttu. Se oli silloin tosi hieno ja sopi pieneen asuntoon loistavasti. TV on palvellut meitä hyvin, vaikka olemmekin viime aikoina saaneet huvittuneita kommentteja telkkarimme koosta (olisiko jotain 23 tuumaa?). Lauantaina sitten vihdoin teimme ison hankinnan ja kävimme uuden tv:n tilaamassa. Toivoa sopii, ettei liioiteltu ja ostettu liian isoa…

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Sisäremontti Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s