Valoa tunnelin päässä

Corian taso

Tunnelin päässä kajastaa valo. Olemme tehneet remonttia nyt tasan vuoden – huh. Viime vuoden joulukuussa aloitettiin maalämmön asennuksella. Sen jälkeen on tehty lattialämmitys ja uudet ikkunat talon uudelle puolelle, kodinhoitohuone vanhan keittiön paikalle, makuuhuone kokonaan uusiksi, kaksi vaatekomeroa, eteinen, tuunattu WC, pintaremontoitu olohuone ja ruokahuone, kattoremontti ja siinä yhteydessä katolle kaavelit, yläkerran eristykset…

Nyt on keittiöremontti loppusuoralla – saimme jouluksi melkein valmista. Jotain pientä puutetta oli keittiötoimituksessa, joten apteekkarin kaapin ovi tulee vasta joulun jälkeen. Hyllyjä, tauluja, verhoja ja muita sisustusjuttuja mietin sitten ajan kanssa. Ja puuhellalle pitää tehdä jotain – emme ole vielä aivan päättäneet, että mitä. Lisäksi sen päälle teetetään vielä huuva. Lamppu ei ole lopullinen ja ledivalot välitilaan ja kaappien päälle hankitaan joulun jälkeen ja pyöreä valkoinen ruokapöytä on haussa.

Nyt näyttäisi siltä, että keittiö on ihan onnistunut. Värit eivät menneet ihan nappiin, vaikka niitä tosi huolellisesti valittiinkin. Mikrolaastin sävy näyttää epäilyttävästi niistä kahdesta väristä siltä, jonka vertailussa hylkäsin. En tiedä missä kohtaa virhe on voinut tapahtua tai sitten väri näyttää eri valossa vaan paljon tummemmalta. Ja niin kuin aiemmin jo kerroin, tapetin väri ei ollut ihan sitä, mitä mallipalassani oli. Se sopii kuitenkin mikrolaastin kanssa yhteen, niin että kai se on nyt ihan ok. Alakaapit sopivat tapetin väriin päivän valossa, mutta keinovalossa ovat ihan eri sävyä. Harmittaa tietysti, että värit eivät onnistuneet niin hyvin kuin olin suunnitellut.

Nyt keittiö näyttää paljon, paljon avarammalta ja rauhallisemmalta kuin ennen. Kaappejahan on tosi paljon vähemmän kuin aiemmin ja värimaailma on tyystin toisenlainen. Sen tiedän jo nyt, että työtasoon olen todella tyytyväinen. Siihen otimme valkoisen Corianin.

Laitan  ennen ja jälkeen kuvat vasta sitten, kun keittiö on täysin valmis. Tässä kuitenkin yksi kuva aluksi:

Uusi keittiö

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Keittiö, Sisäremontti, Sisustus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Valoa tunnelin päässä

  1. Paluuviite: Pöytä keittiöön | Tuulentupa

  2. Paluuviite: Sävyt | Tuulentupa

  3. Paluuviite: Sinnikkyys palkittiin | Tuulentupa

  4. Paluuviite: String | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s