Turhake?

Olipa typerää minulta uhota, että en osta mitään turhakkeita ennen kuin palaan hoitovapaalta töihin. Eihän se ole mahdollista kun on uusi koti, jota remontoidaan ja sisustetaan sekä 9 kk vanha poika, joka tietysti tarvitsee kaikenlaista.

Olen nyt miettinyt pari kuukautta, että minkälainen pöytä keittiöön hankitaan. Mies on hermona, kun siellä on nyt sellainen pikkuruinen varapöytä mökiltä – ei pysty lukemaan Aamulehteä siinä aamuisin kunnolla. No, onhan se pöytä meille kolmelle vähän pieni, mutta en viitsi ostaa mitään pöytää, ennen kuin olen ihan varma siitä, mitä haluan. Tai, no olen ihan varma, että haluaisin Saarisen Tulppaani-sarjan pöydän, mutta se nyt vaan on tähän kohtaan liian kallis. En oikein pääse itseni kanssa sopuun, että mikä sitten kelpaisi tilalle.

Pojalle hankimme kuitenkin uutta pöytää varten suojan. Ettei vaan se uusi tuleva pöytä menisi pilalle, kun poika sitä nokkamukilla paukuttelee. Vaan saattaa poika oppia pöytätavat ennen kuin saan päätettyä, millainen pöytä hankitaan. Eli, onko tämä nyt sitten turhake vai ei? Huom! Alustassa on erilaisia mahdollisuuksia vaihtaa opetuksellisia kuvia muovin alle…

keittion_poyta

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Keittiö, Lapselle Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s