Tauko

Aah, pidämme remontissa tauon! Ainakin neljä kuukautta. Sitten pitääkin jo kiireesti valmistella talonmaalausurakkaa.

Mieheni on ansainnut taukonsa, kun on painanut remonttia jo yli vuoden tauotta. Hänellä on odottamassa toinen projekti, johon moottorin vaihto jäi edelliseltä syksyltä kesken, kun tulikin tämä lapsi- ja taloprojekti väliin. Puuveneen moottori siirrettiin eilen veneverstaalta alakertaan. Vaikka siinäkin on puuhaa, luulen, että miehen mieli lepää, kun pääsee tekemään välillä jotain ihan muuta – kesäiset veneilyt mielessä. Saa nähdä päästäänkö ensi kesänä vesille – viime kesän vene oli kuivilla. 

Puuvene

Minä puolestani olen myös ansainnut tauon. En ole tehnyt remonttia, mutta olen huolehtinut vauvasta pitkiä päiviä, yrittänyt pitää huushollin siistinä remontin keskellä, tehnyt remonttisiivousta, pakannut ja siirtänyt kamoja huoneesta toiseen, ottanut vastaan kaikenlaisia toimituksia, muonittanut ja kahvittanut talkooväkeä…

Mielessäni olisi montakin tuunausprojektia, mutta teen niitä sitten kun kunnon inspiraatio iskee. Nyt aion nauttia hetken aikaa vähän rauhallisemmasta 50-luvun liinavaatekaappitahdista, ylläpitää yhteyksiä ystäviin ja yrittää päästä kävelylle pojan kanssa useammin kuin tähän asti.

Kuvassa on yksi odottavista projekteista: vahinko-ostos Huuto-netistä. (Kyllä, niinkin voi käydä, että ostaa jotain vahingossa, kun imettää samalla lasta ja kirjautuu Huuto-nettiin sisälle väärästä paikasta eli ”osta heti” -kohdasta). Kaapin aion maalata ja sijoittaa keittiöön. Väriä en ole kyllä vielä päättänyt. Koska keittiö on kovasti neutraalin värinen, voi olla, että räväytän ja maalaan kaapin jollakin kirkkaammalla värillä. Päältä kaappi kaipaakin huoltoa, mutta sisältä se on priimakunnossa. 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Julkisivu, Sisäremontti, Tuunausta, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Tauko

  1. Paluuviite: Sinnikkyys palkittiin | Tuulentupa

  2. Paluuviite: Valmista | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s