Pöytä keittiöön

Viikonloppuna kiertelimme kirppareita ja vanhan tavaran liikkeitä keittiön pöytä mielessä. Itselläni oli selkeä visio yksijalkaisesta pyöreästä pöydästä. Niitäkin löytyi, mutta ne olivat joko liian pieniä tai hinta oli sen verran huikea, että jäi ostamatta.

Olimme jo kotimatkalla, kun vielä päätimme lähteä ajelemaan vähän pidemmälle maakuntaan kirpparille, jossa tiesimme olevan myös huonekaluja. Bingo! Pöytä löytyi, vaikka ei ollut ostos ollenkaan alkuperäisen vision mukainen. Pöytä on nelijalkainen ja jouduimme ostamaan myös tuolit. Hinta oli kuitenkin sopiva ja Askon kalusteiden 60 -luvun tyyli viehätti. Lisäksi se oli riittävän suuri (halkaisija 125 cm) ja sisältää myös jatkopalan (70 cm). Tuoleista en vielä tiedä, pidämmekö ne vai myynkö eteenpäin. Katsotaan nyt.

Pöytä oli kirpparilla melko ahtaassa paikassa ja katselimme sitä vain vähän kauempaa, kun teimme ostopäätöksen. Luulin, että se on vain jotain viilua. Tänään, kun se tuotiin meille kotiin, emme meinanneet saada sitä myyjän kanssa kaksin sisälle, oli se niin painava. Täyspuuta ja vielä jatkopala lisäpainona.

Aion maalata pöydän, vaikka sitä varmaan pidetäänkin joissakin piireissä rikoksena vanhaa esinettä kohtaan. Väriksi tullee musta. Tai valkoinen. Riippuu vähän siitä, mitkä tuolit päätän pöydän kaveriksi valita.

Pyöreä pöytä kirpputorilta

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Keittiö, Tuunausta, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Pöytä keittiöön

  1. Paluuviite: Musta pöytä | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s