Vihdoinkin verhot

Kodinhoitohuoneen verhot

Valelaskosverhot

Verhot makuuhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen on ollut tehtynä jo kesästä asti, mutta vasta nyt sain ne laitettua ikkunoihin. Asuttiin siis tässä yli vuosi, ennen kuin ensimmäiset verhot saatiin paikoilleen. Ongelmana kait oli, etten oikein tiennyt kuinka ne olisi viisainta ripustaa. Valelaskosverhot eivät mielestäni käy verhotankoihin, verhokiskot ostin Ikeasta jo aikoja sitten, mutta joku niissäkin vähän arvelutti. Ajattelin kai, että ovat vähän rumat.

 Kiinnitysratkaisu olikin sitten paljon yksinkertaisempi, kuin olisin itse keksinyt. Kävin vakoilemassa valmisverhoista. Koukut vain kattoon ja verhon suorana pitävään puuhun ja se on siinä. Parhaat ratkaisut ovat yksinkertaisia. Nyt minulla on jonkin verran ylimääräistä verhokiskoa, olisiko kenelläkään tarvetta?

 Verhon kiinnitysSeuraavaksi pitäisi ratkaista miten ripustetaan verhot olohuoneeseen ja ruokahuoneeseen – varmaan perinteiset verhotangot. Sisustuslehdistä olen selaillut sen verran, että nykyään verhotankoja voi kiinnittää korkeammalle, lähelle katon rajaa. Näin saisi huoneeseen enemmän korkeusvaikutelmaa. Täytyy vielä tehdä tutkimustyötä…

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Makuuhuone, Sisustus, Tekstiilit, Tuunausta Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s