Mustaa ja valkoista

Musta pöytä ja valkoiset tuolitEilen saapuivat Italiasta meidän keittiön tuolit. Vähän suureelliseltahan tuo kuulostaa, että oikein Italiasta asti ne tilattiin. Vaan emme löytäneet vastaavia mistään Suomesta. Tai löydettiin ensin, mutta sitten ostohetkellä niitä ei enää saanutkaan mistään. Vähän jännitimme, kuinka toimitus Italiasta onnistuu. Mitään ongelmia ei kuitenkaan ollut: tuolit ovat oikean väriset, ehjät ja toimitus tuli kotiovelle paljon ennen kuin osasimme niitä odottaakaan.

Mustan pöydän kanssa korkeakiiltoiset tuolit näyttävät olevan juuri niin raikas yhdistelmä, kuin olin ajatellutkin. Tuolit sopivat keittiön korkeakiiltoisten kaappien kanssa nyt loistavasti yhteen, eikä mustaakaan näytä olevan liikaa.

Keittiön pöytä ja tuolit

Jos ruokapöydän tuolit olivatkin juuri sitä mitä pitikin, niin yksi hutiostos tuli tehtyä samalla. Tilasin samantyylisen baarijakkaran työtason alle. Sen mittasuhteet eivät kuitenkaan sovi lainkaan kaavailemaani paikkaan, vaikka tuoli muuten on ihan ok. Eli jos joku on etsinyt valkoista, korkeakiiltoista, laadukasta baarijakkaraa (korkeus 65 cm), minulta voi tiedustella, myyn sen pois hankintahinnalla. Domitalia, Gel-SG:

jakkara2     jakkara1

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Keittiö, Sisustus, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Mustaa ja valkoista

  1. Paluuviite: Pöytä ja tuolit pikkuiselle | Tuulentupa

  2. Paluuviite: Voiko pinnatuoleja olla liikaa? | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s