Kevättä rinnassa

KahvikattausHeräsin kevääseen! Päivä on jo niin paljon pidempi ja pelargoniat yläkerrassa ovat heräämässä talviunesta. Eipä sitten ihme, että yllätin itsenikin hankkimalla keittiöön keväänvihreät laskosverhot. Vihreää on tullut sitten ripoteltua vähän muuallekin.

Ennen tähän taloon muuttoamme tunsin väreistä vain valkoisen. Sittemmin olen oppinut harmaan ja mustan. Ja nyt vielä vihreä – onkohan jo liian kirjavaa?

Oikeastaan vihreä käykin hyvin tuon keittiön taulun kanssa yksiin. Taulun kun on oltava seinällä: mieheni edesmenneen isän maalaama ja näin ollen hänelle tärkeä.

Vihreät laskosverhot

Rairuoho

Rairuohoa keltaisissa kipoissa

Tuolin huppuRuokahuoneen pöydän virkattu kaitaliina on isotädin tekemä. Keltaisia kippoja on kertynyt kaapiin kirppareilta. Hupun tuoliin teki äitini.

Pelargoniat ovat talvehtineet yläkerrassa länsi-ikkunalla. Yläkerran lämpötila on ollut koko talven noin 15 astetta. Olen kastellut niitä kerran kuussa ja helmikuusta alkaen kerran viikossa. Nyt aion lisätä kastelua ja lannoittamista kesää kohti. Olisi varmasti jo  aika myös leikata ne ja ottaa pistokkaita.

Keittiön uunin päällä roikkuva sitruunamelissa on kaupan vihannestiskiltä. Kesällä sen voi istuttaa ulos yrittilaatikkoon.

Narsissit ovat  pärjänneet ulkona hyvin jo reilun viikon. Nostan ne yöpakkasten vuoksi yöksi sisälle.

Keväisiä tyynyjä

Pelargoniat heräilevät talviunesta

Sitruunamelissa

Rairuohoa keltaisissa astioissa

Pikkunarsissit

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Astiat, Hankintoja, Kasvit, Keittiö, Sisustus, Tekstiilit, Tuunausta, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s