Projekti nro ?

Talon värin valinta

Tästä polkaistaan käyntiin toistaiseksi varmaan suurin itse tehtävä projekti. Talon rapsutus ja maalaus. En uskalla ajatellakaan, kuinka kova homma siinä on. Mennään päivä kerrallaan ja toivotaan, että tänä kesänä on vähän paremmat kelit kuin viime kesänä. Nyt tuntuu vain, että päivät kuluvat kaikki johonkin muuhun kuin varsinaisen työn aloittamiseen. Lapsen sairastelua, kyläilyä, vieraita, pakollisia pihatöitä, keskeneräisiä sisätöitä… Viimeistään kuun vaihteessa pääsemme aloittamaan kunnolla, kun isäntä jää pariksi viikoksi isyysvapaille.

Talo ennen maalausta

Niin kuin kuvasta näkyy, joitain telineitä on jo kuitenkin saatu pystyyn. Telineet saatiin sukulaisilta lainaksi ja telinevuokraamosta on tulossa vähän lisää. Maalit on kilpailutettu ja välineitä hankittu. Talon värisävy on ollut selvillä alusta asti, mutta kiiltävyysaste mietityttää. Se pitäisi päättää, eikä minulla ole niistä mitään käsitystä.

Tänään päästiin jo vähän varsinaisen raappimisen alkuun ja selvisi, että talo on joskus ollut vieläkin kauheamman värinen kuin nyt. Alta paljastui räikeän vihreää maalipintaa.

Entinen maali

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Julkisivu Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Projekti nro ?

  1. Paluuviite: Paakkusokkeli | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s