Omituista

Omituista, kummallista tai ainakin vähintäänkin harmillista on se, että tilaat mitä tahansa, mistä tahansa, kallista tai halpaa, laadukasta tai vähemmän laadukasta, nimekkäältä firmalta tai yksityiseltä tekijältä, 70% toimituksista tulee ensin väärin. Olen seurannut tätä ilmiötä nyt vuodesta 2005  edellisen asunnon remontoinnin alkamisesta asti. Ja  näin se vain on.

hyttysverkkoLuulisi, että tavaran toimittajillakin olisi helpompaa, jos suurin osa edes menisi ensi yrittämällä oikein. Mutta ei, ovet ovat väärän kätisiä ja väärillä laseilla, työtasot on nurinperin muotoon työstetty tai ainakin väärän mittaisia, kaapin ovet ovat väärän pituisia, osa tavaroista ja osista puuttuu, vesieristeet menevät väärille seinille, verhot ovat pieleen ommeltuja jne. Vähän turhauttavalta tuntuu aina soitella perään ja odotella uudelleen toimituksia tulevaksi.

Viimeisin vastaava oli viime viikolla, kun tilasimme tuuletusikkunoihin hyttysverkkoja. Mies kävi itse paikan päällä mittaamassa ikkunat ja sovimme yhdessä, että väri on sama kuin talon muissakin ikkunoissa. Palvelu oli positiivista ja toimitus nopeaa kotiovelle asti.
Ihan pikku mutta: hyttysverkot olivat väärän
väriset ja väärän kokoiset. AARGH!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Omituista

  1. Taru sanoo:

    Tuo on kyllä niin totta! Tämän päälle lisätään vielä se, että toimituksia ei saa silloin kun on luvattu (hups, ei näitä ollutkaan varastossa) tai tavarat ovat saapuessaan jollain tapaa rikki. Valtavan paljon kuluu aikaa ja vaivaa kaiken sotkun selvittelyyn. Molemmilta osapuolilta, ihan turhaan. Huoh..

    Tykkää

  2. Paluuviite: Anna mun kaikki kestää! | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s