Helmiä vai hirvityksiä?

Vanha karttapalloVastustan kaikenlaisen turhan romun keräämistä, mutta vanhoissa esineissä on jokin taika, joka saa minut niitä ottamaan vastaan tai hankkimaan itse. Yläkertaan, joka on siis keskenkeräinen ja toimii nyt osittain varastonakin, on kerääntynyt kaikenlaisia ”aarteita”. On vanha pulpetti, kirjoituspöytä, matkalaukkuja, karttapallo, ikkunan pokista tehty peili, tauluja jne. Koska kamareiden sisustaminen on myös vielä kesken, päätin, että kokeillaan joitakin aarteita, toimisivatko muuallakin kuin varastossa.

Mieheni veli toi oman romukuormansa keväällä meidän pihaan ja saimme valita parhaat päältä. Hänen vaimonsa ei välitä romuista, joten niistä oli päästävä eroon. Kaikenlaista meille siitä kuormasta jäikin: viulu, kitara, trumpetti, karttapallo, silinterihattu, matka-arkku, terässaavi, vanhoja elokuvajulisteita…

Näistä sain nyt aikaiseksi raahata kokeeksi kamareihin matka-arkun, karttapallon ja silinterihatun:

matka-arkku

Esineitä pianon päällä

Karttapallosta arvelisin, että se on ehkä 70-luvulta. Se ja matka-arkku ovat toivottoman ruskeita, mutta niin on edelleen pianonikin, joka aina vaan odottaa maalia pintaan. Kirjat pianon päällä ovat matematiikan oppikirjoja eri vuosikymmeniltä. Alimmainen on mieheni aarre, puuvenekirja ”Moottorivene” vuodelta 1953.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Sisustus, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Helmiä vai hirvityksiä?

 1. mac sanoo:

  Moi!
  Minua kiinnostaisivat saamasi elokuvajulisteet, voinko jotenkin ottaa yhteyttä jos olet kiinnostunut myymään? 🙂

  Tykkää

  • Saara sanoo:

   Hei, julisteet ovat mieheni, enkä valitettavasti usko että hän on niistä valmis luopumaan. En itsekään ole ehtinyt tutkia niitä vielä tarkemmin, joten en ole ihan varma ovatko ollenkaan sellaisia, mistä kannattaa olla kiinnostunut :).

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s