Nyt on missä istua!

Puiston penkit

OSa laudoista korjattiin

Viime kesästä asti olemme haeskelleet pihaan vanhoja puiston penkkejä. Ei ole löytynyt. Minulla oli mielikuva sellaisista vähän retrohenkisistä, putkirunkoisista penkeistä. Kaksi jo kalliilla oltaisiin saatukin, mutta meidän ei kannattanut maksaa kunnostetuista, kun maalaisimme ne kuitenkin oman värisiksi.

No, kyselty on ihan joka paikasta. Nyt kun meille sitten tarjottiin vähän erilaisia, pientä kunnostusta vaativia penkkejä, otimme ne ilomielin vastaan. Jonkin verran niitä kunnostettiin ja tuunattiin. Penkkien jalkojen takaosaan piti hitsata metallituki, jotta penkit pysyvät pystyssä. Maalin värisävynä käytettiin samaa kuin autotallien ovissa. 

Meidän piha on puistomainen piha, joten penkit sopivat sinne kuin nenä päähän. Kiva, että on vähän joka puolella pihaa paikkoja, missä istuskella. Penkkejä on neljä, joten niitä riittää hiekkalaatikon reunalle, etupihalle, puun katveeseen…

Puiston penkkejä

Puiston penkki

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Pihalla, Tuunausta Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s