Käpylamput

Ulkovalot_ennenIsäntä painosti minua lopultakin valitsemaan ulkovalot etupihalle. Illat pimenee. Olen jahkannut niitä aika kauan. Aiemmin molempien ovien pielissä oli ihan kivat, valkoiset lamput, mutta täysin talon tyyliin sopimattomat sekä mittasuhteiltaan liian pienet.

Päädyin perinteiseen, mustaan käpylamppuun, mikä oli suurimpia markkinoilla olevia seinälamppuja. Näin se maku muuttuu. Minulla on nimittäin joskus aiemmassa elämässä ollut samanlainen käpylamppu pylväsmallina pihassa enkä silloin tykännyt siitä  yhtään, vaan haikailin sen vaihtamista toiseen.

Rautakaupoissa kierrellessä sain kuitenkin kylmää vettä niskaan. Käpylampuista ei olisi saatavilla mustaa seinämallia. Etsiskelin sellaisia myös netistä, mutta ei löytynyt. Taas jatkoin jahkailua, että mitä sitten tilalle, kun olin jo tähän ajatukseen tykästynyt. Kodin Terrassa sitten vielä kerran kysyimme, että  miten on. Ja vihdoinkin meitä palveli asiantunteva myyjä! Seinälamppuun tilataan vain erilainen jalka, lamppu onkin ihan sama seinä- ja pylväsmallissa. Haa, sain sittenkin haluamani lamput, kyllä kannatti jahkailla.

Uudet ulkovalaisimet

Laput ovat nyt paikoillaan, eikä päivääkään liian aikaisin – syksy tosiaan on  jo pitkällä.

Käpylamppu           Seinäkäpy

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Julkisivu, Pihalla Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Käpylamput

  1. Paluuviite: Sikajuhlat | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s