Korkea kynnys

Maalattu kynnysNo niin, tupareiden ansiosta saimme vihdoinkin kynnykset tehtyä kaikkiin rempattuihin huoneisiin. Meille kävi juuri niin klassisesti, että kynnykset, listat yms. pikkujutut jäivät roikkumaan, kun isot asiat saatiin valmiiksi. Kynnys kasvoi aina vain korkeammaksi saattaa asioita loppuun. Isot tuparit saivat meihin vähän virtaa ja inspiraatiota ja nyt on viimeinenkin kynnys ylitetty ja viimeistelty.

Uuden puolen kynnykset kiinnitettiin paikoilleen ja jätettiin puupinnalle, mutta vanhalla puolella oli keksittävä jotain, millä saisimme kynnykset näyttämään yhdenmukaisilta. Osaan huoneista jäi vanhat kynnykset ja eri oviaukkoihin olemme itsekin tehneet tosi erilaisia virityksiä. Saimmekin vanhoista kynnyksistä iMaalattu kynnysdean maalata ne. Vanhat kynnykset oli maalattu vuosia sitten ja väri sattui sopimaan mukavasti lattian uuden vaaleanharmaan värin kanssa yhteen. Yksi vanhoista kynnyksistä irrotettiin ja otettiin rautakauppaan mukaan. Siellä  värisävy mitattiin ja saatiin samantien oikean väristä lattiamaalia mukaan.

Minäkin vähän pääsin osallistumaan varsinaiseen remonttiin, kun sain maalata kynnykset. Oli vaihteeksi kiva tehdä itsekin jotain eikä aina pelkästään huushollata ja olla lapsenvahtina. Kynnyksiin olen tyytyväinen. Nyt erilaisiin ratkaisuihin ei kiinnitä niin huomiota, väri jotenkin kokoaa ne yhdeksi kokonaisuudeksi.

Maalattu kynnys

Maalattu kynnys

Tumman harmaat kynnykset

Maalattu kynnys

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Sisäremontti, Sisustus, Tuunausta Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Korkea kynnys

  1. Paluuviite: Yksityiskohtia – lattia, kynnykset, jalkalistat | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s