Neljästä lyhyestä kaksi pitkää

Valkoiset verhotKamarit on olleet valmiina jo vuoden ja nyt vasta saatiin verhot paikoilleen. Aika kauan mietiskelin, millaiset tangot laittaisin ja mille korkeudelle. No, ihan katon rajaan laitettiin, jotta saataisiin verhoilla vähän korkeusvaikutelmaa huoneisiin. En sitten ostanutkaan uusia tankoja, kun meillä oli vanhoja vinot pinot. Ongelma vain oli, että meillä oli neljä lyhyttä tankoa, yksi oma vanha ja kolme oli talossa sinne muuttaessamme. Ja tarve oli siis kahdelle melkoisen pitkälle tangolle.

Saatiin neljästä kaksi, kun laitettiin molempiin jatkopalat keskelle. Talon tangoissa oli päissä sellaiset nuolenkärjet, joista en niin välittänyt. Ne sahattiin pois, niin saatiin yksinkertainen, huomaamaaton tanko. Toisessa on tuollaiset, nykyään minun makuuni liian koristeelliset päät, mutta olkoon nyt, kun ruokahuoneen lampussa on samanlaiset.

Verhotanko    Verhotanko

Kyllä verhot, vaikka yksinkertaisetkin, saavat ihmeitä aikaan. Kamareissa on nyt paljon lämpimämpi, kodikkaampi ja asutumpi tunnelma. Tästä tuli myös hyvä mieli, kun ei tarvinnut kaupasta hakea uutta ja saatiin vanhoja romuja hyödynnettyä.

Olohuoneen verhot

Ruokahuoneen verhot

Ruokahuoneen valkoiset verhot

Kamareiden valkoiset verhot

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Olohuone, Sisustus, Tekstiilit, Tuunausta Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s