Paikka lapsen vaatteille

Naulakko lapselle

Meillä on vähän erikoiset eteiset. Vanhassa paritalossa on siis tietysti kaksi eteistä. Toinen on toiminut meillä vähän niinkuin vieraseteisenä ja toinen arkieteisenä. Sinänsä ihan kätevää toisen eteisen pysyessä siistinä, kun emme sitä juuri itse käytä. Sellaista ovikelloa emme ole kyllä vielä löytäneet, jota voisi soittaa molemmilla ovilla ja että se kuuluisi koko taloon. Ei mahdollista. Langatonta kahden oven ovikelloa kokeilimme jo, mutta se soi vähän satunnaisesti ja kuului vain keskelle taloa. Nyt on menty kesästä asti ilman ovikelloa ja hyvin on pärjätty – kai. Kaikista kävijöistähän meillä ei välttämättä ole tietoa.

Vieraseteinen         Vieraseteinen

Vieraseteisessä on naulakko ja kengille paikka, mutta ei säilytystilaa. Tämä eteinen on keskikerroksen ainoa paikka, jollei ei suuremmin ole tehty vielä mitään. Iso kaappi vaihdettiin pelkkään naulakkoon, jotta saataisiin vähän avaruutta, mutta pinnat tehdään vasta kun yläkerran remontti on valmis, koska tästä on sinne kulku.

Vieraseteinen

Vieraseteinen

Arkieteisen yhteydessä puolestaan on iso vaatehuone, jossa  säilytetään vain ulkovaatteita. Lisäksi on kenkäkaappi. Mutta ei naulakkoa. Vaikka vaatehuone on ruhtinaallinen, jotenkin on tullut tarve heittää välillä vaatteita johonkin nopeampaan systeemiin ja varsinkin lapsen vaatteitten kaivaminen joka kerta kaapista on vähän työlästä. Ainoa sopiva nurkka naulakoille on oikeastaan vaatehuoneen  ja eteisen välissä, talon vanhan ja uuden puolen taitoskohdassa. Nurkka jää sopivasti peittoon keittiöstä päin katsottaessa, joten vaatteet ovat myös kivasti katseilta piilossa. Siihen sitten hommattiin lapselle naulakot ja säilytyskoreja. Jääpä  siihen joskus joku omakin takki hetkeksi roikkumaan.

Arkieteinen        Arkieteinen

Arkieteisen remontista on kulunut nyt puolitoista vuotta ja lapsi on saman ikäinen. Jälkeenpäin ajatellen olisi sen eteisen voinut ehkä vähän lapsiperheelle toimivammaksikin suunnitella, mutta tällä mennään…

Naulakot       Virkattu kassi

Virkattu punainen kassi toimii hyvin hanskojen säilytyspaikkana. Tein sen pari vuotta sitten, kun minulla oli vielä aikaa värkätä kaikenlaista. Ehkä jonain päivänä taas. Raidallisia säilytyspussukoita ostin KotiVisio -messuilta, kun kerrankin löysin oikean värisiä.

Säilytys

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Lapselle, Sisäremontti, Sisustus Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s