Jouluna 5 °C, tapsana 4 °C…

JouluorvokkiLähdimme muutama vuosi sitten heinäkuussa pyöräilemään Ahvenanmaalle. Lähtöaamuna oli 4 astetta lämmintä ja päivittelimme silloin heinäkuista kylmyyttä. Tänään, tapaninpäivänä lämpötila oli saman verran, joulupäivänä jopa asteen lämpimämpää!

Maisemat eivät ole todellakaan olleet kovin jouluiset. Nurmikko on  nyt  paremmassa kunnossa kuin kesällä. Vihertää raikkaasti ja on saanut tarpeeksi vettä. Pihassa kukkii myös orvokit! Pian varmaan kylvämäni nurmikon siemenet alkavat itää, jos keli ei kylmene.

Minä sain joulun pyhinä pihan haravoitua risuista. Ja risuja riitti – kuinka monta myrskyä on ollutkaan marras-joulukuussa? Siinä oli hyvä sulatella kinkut haravan varressa ja samalla sain raitista ilmaa kaupan päälle. Enpä ole ennen tehnyt pihassa syystöitä jouluna, ei ihan perinteistä joulupuuhaa. On hyvä mieli, kun piha on nyt siisti – kunnes seuraava myräkkä iskee…

Nurmikko vihertää

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Kasvit, Pihalla Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Jouluna 5 °C, tapsana 4 °C…

  1. Paluuviite: Täydellinen ajoitus | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s