Jälkipiparit

Pieni leipuri

Meillä on leivottiin vielä eilen pipareita. Pitäähän sitä joulun loppumistakin jotenkin juhlistaa. Ja ylimääräiset taikinat pakastimesta myös saada pois kuljeksimasta.

Nopea leipuri

Tänään on sitten herkuteltu pipareilla ja kuusesta riisutuilla karkkeilla.

Pipareita ja nameja

Loppiaiskahvit

Lisäksi on kerätty tontut pois ja riisuttu kuusi. Nyt vielä pitäisi se kuusi pilkkoa ja viedä ulos. Näin on tämän vuoden joulu vietetty. Kivaa ja tunnelmallista oli – huomenna töihin. Kivaa sekin.

Mortteli

Joulukoristeista ainoana saivat jäädä joulukukkien lisäksi WC:n leijailevat lumihiutaleet. On sitten lunta edes jossain valostuttamassa keskitalven pimeitä päiviä.

Lumihiutaleet

Tervetuloa arki!

Yesterday we baked  ”after Christmas ginger bread”.  Today we had Epiphany coffee with ginger bread and candys from the Christmas tree. All the Christmas decoration have also disappeared except the Christmas flowers and the snowflakes in the toilet. This dark and rainy winter needs a feel of snow somehow.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Astiat, Kasvit, Keittiö, Lapselle, Tuunausta Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s