Näkösuojaa

Meillä on pari ongelmaikkunaa, joista en soisi näkyvän ulos, mutta verhoja niihin on ollut vähän hankala suunnitella. Tai en oikeastaan haluakaan. Toinen ikkunoista on vaatehuoneessa, jossa useimmiten puen. Niin kapeaan ikkunaan ei pystynyt laittamaan ainakaan kaihtimia. Toinen ikkuna on kellarin suihkussa, josta näkyy suoraan tielle, kun osaa sopivasta kohdasta katsoa. Tämäkin ikkuna on pieni ja ainakin tavalliset verhot on suihkutilassa pois laskuista.

Ikkunakalvoa

PukeutumistilaLöysin ongelmaani ratkaisun! Rautakaupasta löytyi staattisesti kiinnittyvää kalvoa, joka antaa vaikutelman etsatusta lasista. Ei siis tarra, vaan lähtee pois ja tarttuu uudelleen helposti.

Toimii! Nyt voin surutta vaihtaa vaatteita siihen tarkoitetussa tilassa ja suikutella saunan jälkeen tarvitsematta ajatella, missä nurkassa kannattaisi seisoa, että näkymät tielle eivät säikäyttäisi ketään.

Kalvon kiinnittäminen oli periaatteessa helppoa, mutta suuremman ikkunan kalvon kiinnitin pari kertaa ja silti  siihen jäi paino- ja vetojälkiä. Kalvo ei kiinnittynyt ihan tasaisesti. Ei se vieläkään ihan priima ole, mutta antaapahan näkösuojan. Olisiko tähän jollakulla vinkki  – kuinka kalvon kiinnittäminen pitäisi oikeasti tehdä?

Mahtaisiko tämä kestää lämpöä, jos laittaisi vielä saunankin ikkunaan…

Kalvo ikkunassa

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Sisäremontti, Sisustus, Tuunausta Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s