String

Uusi hylly

Varsinaisesta keittiöremontista on jo yli vuosi. Olen aiemminkin maininnut, että päätösten tekeminen kestää minulta joskus tosi kauan. Keittiössä varattiin paikka avohyllyille ja moni on varmaan ihmetellyt yläkaappien ja ikkunan välissä olevaa tyhjää tilaa. En vain millään keksinyt millainen hylly siihen sopisi. Olemme pyöritelleet mielessä jos jonkinlaista kiinnityssysteemiä ja erilaisia hyllyvaihtoehtoja.

String sivupaneelit

Kesällä kävin huonekaluliikkeen tarjouksesta katsomassa String Pocket -hyllyä toiseen paikkaan talossa, mutta se olikin kooltaan aivan liian pieni. Puoli vuotta meni, kun mieleeni välähti, että voihan niitä String -hyllyjä olla muunkin kokoisia ja että se voisi mustana toimia tuossa keittiön nurkassa. Ja toimiihan se – ainakin omaan silmään näyttää ihan kivalta. Hylllyjä  tosiaan saa melkein minkä kokoisena vaan. Sivupaneelit tilataan erikseen ja hyllyt erikseen. Siitä vain valitsemaan korkeus ja leveys. Kätevää.

Johtojen etsintää    Kiinnitys

Kiinnittämisen kanssa isännältä meinasi kyllä loppua huumorintaju kokonaan. Vasen alakiinnitys kun tuli suoraan pistorasioiden yläpuolelle, emmekä ihan tarkkaan muistaneet, missä kohtaa ne johdot siellä seinän sisällä kulkevat. Tunnin valokuvien tutkiskelun ja johtojen ”skannauksen” jälkeen uskalsi isäntä pienellä riskillä ruuvit tuohon ruuvata. Onneksi ei osunut mihinkään!

Hermo menee    Valmista

Nyt minulla on paikka missä voin pitää aarteitani esillä. Täytyy vain päättää, mitkä niistä ovat tämän hyllyn arvoisia. Lopultakin keittiö tuntuu valmiilta ja kalustetulta.

String -hylly

Keittiö

After one year of hard thinking I finally decided about the shelf to kitchen’s empty spot. Black String shelf is looking nice in the corner.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Keittiö, Sisustus Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: String

  1. Paluuviite: Kotiruokaa eri vuosikymmeniltä | Tuulentupa

  2. Paluuviite: Hymytyttö | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s