Värien loivennusta

Vaaleat tulppaanit

Hain itselleni viime perjantaina viikonloppukukat marketista. Ihan mieleisiäni värejä ei ollut, mutta vaaleanpunaiset ja valkoiset tulppaanit näyttivät kyllä kivan raikkailta yhdessä. Suosikkini on aivan vaalean keltainen, kerrottu tulppaani. Sitä aina silloin tällöin marketeistakin löytää. Ehkä keväämmällä sitten taas niitä. Nyt siis valkoista ja vaaleanpunaista.

No, isäntä oli myös päättänyt tuoda kukkia kotiin: punaista ja kirkkaan keltaista. Oih, aika kirkasta – ainakin yhdessä. Eipä hätää, tekaisin uudet kimput kaikista neljästä väristä. Keltainen ja valkoinen näyttävät melkein, niinkuin olisi sitä vaalean keltaista, mitä haikailin. Ja vaaleanpunainen loiventaa sopivasti kirkkaan punaisen. Ei ihan niin jouluista. Kivat näistä tuli – ja oli kiva saada kukkia. Ihan kuin olisi isommatkin juhlat olleet.

Keltaista ja valkoista            Tummaa ja vaaleaa punaista

Keltaisia tulppaaneja

Punaisia tulppaaneja

Hyvää viikonloppua!

My favourite flowers are tulips. Especially very light yellow tulip. My own choise of colours last weekend were white and light pink. My husband brought home yellow and red. Yellow and red together are far too bright colours for me.  So, mixing all the four colours I got two nice, light coloured flower bouquets.

Have a nice weekend!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Kasvit, Sisustus Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s