Astiakaapin täydennystä

TeekupitParikin käyttämätöntä lahjakorttia uhkasivat mennä vanhaksi, joten kerrankin lähdin oikein kaupunkiin ostoksille ja tarkemmin sanottuna ”heräteostoksille”.  Mielessäni oli ainakin sellainen kakkutarjotin. Valkoinen, todella yksinkertainen, jonka olen joskus jossain lehdessä nähnyt. Ei löytynyt, mutta koska lahjakorit piti käyttää, ostin kirkkaan lasitarjottimen sen sijaan. Malli on mielikuvani mukainen vaikka väri ei olekaan valkoinen. Ihan kiva sekin. (Kuvassa kakkuvadin päällä on tämän kevään ensimmäiset pistokkaat. Eilen istutettu ja vähän nuupallaan.)

Astia-asioissa olen ollut kovasti merkkiuskollinen ja vähään tyytyvä näihin päiviin asti. Mieleni teki jossain vaiheessa vaihtaa astiat kokonaan, mutta tulin siihen Kakkutarjotintulokseen, että trendit menevät ja tulevat, joten olen pitäytynyt 80-luvulla päättämässäni linjassa: Arabian Arctica. Ennen viime joulua totesin, että astiat olivat päässeet osittain huonoon kuntoon ja joiltakin osin tarvitsimme myös täydennystä. Uusin silloin kerralla joitain lautasia ja hankin uutena mukeja ja isompia salaatti-/leipälautasia.

Nyt ”heräteostoksilla” yhtäkkiä annoin periksi trendeille. Ostin Marimekon Oiva teekuppeja ja -mukeja Siirtolapuutarha kuosilla. Olin saanut jo häälahjaksi pari valkoista teekuppia, jotka sopivat tuon kuosin kanssa yhteen. Teekupit ovat siitä kivoja, että minusta niitä voi käyttää hyvin jälkiruokakippoinakin. Taidan hakea näitä vielä muutaman lisää.

Siirtolapuutarha

Kakkuvati

Last weekend I went shopping to down town. I  had some gift money to spend. I got some Marimekko tea cups and a tray for a cake. Usually I just buy the same dish than I chose to collect at 80’s: Arabia Arctica. Now suddenly I felt I need something fashionable, new and fresh,  black and white…

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Astiat, Hankintoja Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s