Ongelmahuone

Olkkarin nurkkaOlohuone on ollut alusta asti minulle ongelma sisustamisen suhteen. Huonekalut on ostettu edelliseen asuntoon  n. 10 vuotta sitten eivätkä ne istu oikein mitenkään päin nykyiseen olohuoneeseen. Eivät tyylillisesti eivätkä muutenkaan. Olen aivan kyllästynyt sohvaan, sohvapöytänä toimivaan arkkuun ja tv-tasoon. Sohvaa ei kannata tässä vaiheessa vielä uusia, kun on kaksivuotias tenava talossa. Sohvapöydän ja muun kalustuksen kanssa olen ollut aivan ymmälläni. En ole osannut päättää edes, että kuinka päin mikäkin tässä huoneessa olisi. Tai millaisia huonekaluja pitäisi hommata tilalle.

Remontin  jälkeen huonekalut laitettiin ihan ok järjestykseen, mutta sohva tukki tilan jotenkin neliöitään ahtaamman oloiseksi. Ennen joulua kokeilimme toista järjestystä, mutta palautimme huonekalut takaisin paikoilleen, ehdotukseni ei toiminut. No, mietiskelin lisää ja pyöräytimme ne tällaiseen järjestykseen. 

Olohuoneen ongelmainen järjestys

Tila on kaksi kertaa avaramman oloinen,  mutta ei hyvä vieläkään. Ja kaiken kukkuraksi hommasin kivan uuden maton, mutta sen seurauksena sohvatyynyt ja lampunvarjostin eivät enää näytäkään hyviltä. Tauluja en ole saanut seinälle kuin yhden. En osaa päättää ja toisaalta vanhojen taulujen laittaminen seinille vähän tökkii. Kuvasta vasta nyt oikein huomaan, kuinka seinät ammottavat tyhjyyttään. Matto on tarkoituksella vähän hassusti päin, jotta lapselle jää tilaa leikkiä maton päällä legoilla ja muilla leluilla.

Olkkari

Selvää on, että huone kaipaa valoa, raikastusta (=valkoista?), väriä ja selkeyttä. Miten se saavutetaan on minulle mysteeri. Tarvitsisin varmaan ammattilaisen apua, mutta olen vähän mustis antamaan vieraan päättää omasta kodistani. Hyvät neuvot olisivat kyllä tarpeen.

Olohuoneen uusi järjestys

 I ’m troubled by this room. Pictures tell everything: lack of light, rythm, colour, art… I just cannot figure out what to do. Needing good advice…

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Olohuone, Sisustus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Ongelmahuone

  1. Paluuviite: Raikastusyritys | Tuulentupa

  2. Paluuviite: Pakkomielle | Tuulentupa

  3. Paluuviite: Pinkkiä | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s