Varvasgalleria

Pienen vauvan varpaat on ehkä ihaninta koko maailmassa. Niin pienet ja pehmeät.

Vauvan varpaat

Vauvaa meillä ei enää ole,  sen sijaan on kaksivuotias, jonka varpaat ovat alituisessa liikkeessä. Vauvan varpaista on kuitenkin muistot. Ja sain ne viiimein laitettua seinälle.

Ultraäänessä varpaat

Ultraäänikuva saimme aikoinaan pelkästään jalkapohjasta ja se on nyt raameissa. Äitienpäiväkortit ovat olleet sormiväreillä painettuja jalkapohjan kuvia ja niitä onkin jo kolmet: vastasyntyneen varpaat, yksi- ja kaksivuotiaan varpaat. Kaikki nyt seinällä. Lisäksi yksi vauvelin varvasvalokuva.

Varvasgalleria

Ei vaan uskoisi, että on rempattu kohta koko talo kun näiden taulujen seinään saaminen kesti 2½ tuntia ja oli melkein ylivoimainen ponnistus. Ei ollut sopivia nauloja/ruuveja, kehysten takana ei ollut sopivia ripustinjuttuja, kehyksiä ei saanut tarkalleen linjaan niin kuin olisin halunnut, poika sekoitti suunnittelemani järjestyksen lattialla, enkä enää muistanut miten sen piti mennä…

Kehyksistä puuttui ripustussysteemi

Mutta varvasgalleria siis – vihdoinkin seinällä.

Taulukollaasi

Kuvat seinällä

Uudet taulut ja uudet pilvilakanat

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Lapselle, Makuuhuone, Sisustus, Tuunausta Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s