Sivuprojekti

Eksyimme hetkeksi sivuraiteille varsinaisesta remontista vaikka olemmekin joskus sopineet, että pihatyöt tehdään vasta sitten kun taloremontti on valmis. Puretun kasvihuoneen paikalle on rakentumassa kahvittelupatio. Pohja tehdään pihassa olleista tehdasrakennuksesta puretuista tiilistä. Tiilet ovat hienosti patinoituneita ja on mukava hyödyntää ne johonkin, kun niitä kerran sattuu olemaan. Sitäpaitsi jotain tuolle kasvihuoneen jättämälle aukolle olisi joka tapauksessa pitänyt tehdä.

Patio tekeillä

Ongelmaksi meinasi muodostua se, että tiilet vähän loppuivat kesken. Ajattelin ensin, että  ostetaan siihen reunaan jotain laattaa. Tiilen paksuus vähän aiheutti ongelmia, joten se pakotti meidät miettimään asiaa uudelleen. Isännälle onneksi välähti, että Tori.fi:stä voisi löytyä vanhoja tiilejäkin. Lähdimme tohinalla peräkärryn kanssa katsomaan yhtä tiilikasaa ja tulimme pettyneinä pois, koska tiilet olivat uudempia ja erilaisia kuin olemassa olevat.

Löydetyt lisätiilet

Lähtiessämme olin myyjän nimeä etsiessäni kuitenkin huomannut, että Toriin oli tullut uusi kasa tiiliä kaupan. Sattumoisin vielä omalta paikkakunnalta. Sinne siis ja bingo! Oikeanlaisia tiiliä ja juuri sopiva määrä. Voiko enää parempi tuuri olla! Nämä tiilet olivat ehtineet olla myynnissä puolitoista tuntia kun me jo haimme ne pois sopuhintaan.

Patio rakenteilla

Seuraavaksi rapsutellaan tiilistä rappaukset pois ja  ladotaan loputkin pation paikalle. Kyllä tästä varmaan vielä hieno tulee.

Vanhat tiilet

Side project. We weren’t supposed to do any gardening before the house renovation is finnished, but… We just happened to have beautiful old bricks unused, so we are building a patio.  Hopefully we’ll get it done before winter and snow.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Pihalla, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Sivuprojekti

  1. Paluuviite: Patio uusiksi | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s