Siisti sokkeli

Sokkeli uusiksi

Ei ole paakkusokkelia meillä enää. Nyt on siisti, sopivamman värinen, uusi, rapattu sokkeli. Koko kesä tähänkin projektiin meni. Eikä aivan pieni, eikä halpa homma ollutkaan.

Uusi sokkelin pinnoite

Samalla siistittiin ikkuna-aukkoja ja tehtiin niihin valkoiset ikkunapellit. Osa ikkunoista vaihdetiin ja osa  maalattiin  (osa jäi ensi kesäksikin, loppui kelit ja aika kesken). Portaat olivat jo parhaat päivänsä nähneet ja niihin laitettiin myös uusi pinta sekä pellitettiin kynnyksen ja portaan välit siistiksi.

Portaat

Portaissa uusi pinta

Sokkelin värisävy on NCS S 7000-N. Yritin löytää samalla tavalla ruskeaan taittavaa harmaata kuin talomaali ja autotallien ovien maalitkin. Tummuusaseteen yritin katsoa näiden kahden väliin. Siinä onnistuinkin ihan ok, värisävyyn vielä totuttelen. Ei se kuitenkaan mikään fiasko ole, joten olen kait ihan tyytyväinen.

Talon uudet värit

Talon kulmalta

Talo muuttui omasta mielestäni taas ryhdikkäämmäksi. Isäntäkin myönsi, että olin oikeassa alunpitäenkin tämän sokkeliasian kanssa 🙂 Onpa taas yksi projekti tehty. Kesän  tavoite tuli täyteen, eipä sitä yhden kesän aikana enempään pystyisikään.

Talon uudet värit

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Julkisivu, Pihalla, Remontti Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Siisti sokkeli

  1. Paluuviite: Kesän remonttisaldo | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s