Sattuu ja tapahtuu

Oli pakko päästä tänään  mökille. Ei viitsitty enää miettiä tulevan viikon viemäriprojektia, joka pistää pihan ja rahapussin mullin mallin tulevan viikon aikana. (Tästä ehkä tulevalla viikolla lisää  – jos nyt näin tympeästä aiheesta viitsin kirjoitella.)

Mökillä

Taakse jäänyt viikkokin oli melkoisen rankka. Pojalla ainakin on ollut kurjuuden maksimointia: Kolhu päiväkodissa, jonka seurauksena sisään painunut hammas. Auts! Ensin luulimme sen katkenneen, mutta hammaslääkärikäynnillä todettiin, että siellä se on ja hyvällä tuurilla kasvaa takaisin paikalleen. Kaikkea sitä kuuleekin?!

Lyhtykukkia kuivamassa

Eipä sisäänpainunut hammaskaan riittänyt vaan sen lisäksi on vaivannut sitkeä kuumetauti. Kuusi päivää putkeen kuumeessa on meille kaikille vähän liikaa. Tänään oli ensimmäinen parempi päivä.

Mökkiruokaa

Perus mökkipäivällisen (=makkaraa) jälkeen, jaksoi jo vähän potkia palloakin.

Pikku toipilas

Minä puolestani ulkoilutin uutta kameraani 🙂 Olen vuosikaudet kiertänyt Stockmannin HullutPäivät kaukaa. Saan ihmarin (=ihmiskammo) pelkästä ajatuksestakin. Työkaverini vinkkasi hyvästä tarjouksesta ja älysin viimeinkin, että voihan niitä ostoksia tosiaan tehdä myös verkosta – ilman ensimmäistäkään ihmiskontaktia. Tilasin siis kameran ja sainkin sen parissa päivässä: Canon EOS  7D. Kun vanhakin oli Canon, niin pääsin näpsimään kokeeksi, vaikka ohjekirja on vielä paketissa.

Koivikko

Pihlajanmarjat

Ihana, kotoinen mökkimaisema

Kaunista ja värikästä oli mökillä – mieli virkeämpänä uuteen viikkoon.

We were hiding the reality at the summer cottage today. Lot of colours and a moment in peace.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Mökillä, Remontti Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s