Kaapit haltuun – osa 1

Mustavalkoinen hyllypaperi

Entisessä elämässä olen ollut tarkkaakin tarkempi kaappieni sisällöstä ja järjestyksestä. Tiesin täsmälleen missä mikäkin on. Toisin on nyt. Muutto, iso remontti, huoneesta toiseen kamojen siirtely remontin alta ja vauva selittänevät sen, että menetin jossain vaiheessa joidenkin kaappieni hallinnan. Polkaisin tänä viikonloppuna käyntiin kaappien takaisin valtaamisprojektin.

Hyllypaperi laatikoissa

Inspiraatio tähän iski kun löysin vihdoinkin oikean väristä ja kivaa hyllypaperia. Vinkin tähän sain jo vuosi sitten Kesällä kerran -blogin Sannalta (kiitos!), mutta tätä väriä ei ole ollut sen jälkeen saatavilla. Hyllypaperin metsästystä onkin jatkutunut pari vuotta ja olin jo tullut siihen tulokseen, että se on ilmeisesti katoavaa kansanperinnettä. Ainoat paikat, mistä olen ylipäätään löytänyt hyllypaperia ovat ollet Prisma ja Clas Ohlson. Värit eivät ole miellyttäneet, mutta nyt löysin jälkimmäisestä paikasta tätä mustavalkoista paperia ja se kelpaa. Sitäkään ei ollut koko kaupassa kuin kaksi rullaa jäljellä. Sillä sain ensimmäisen sekasortoisista kaapeistani kuntoon.

Uusi hyllypaperi

Lopputulosta ihaillessani olen mielissäni, että järjestys on palannut tähän keittiön vanhaan liinavaatekaappiin. Kummastelen kovasti, eivätkö muut enää käytä hyllypaperia? Ainakin vanhoissa, puisissa kaapeissa se on ihan ehdoton juttu.

Lasitavarat järjestyksessä

Siivottu kaappi

Ja koska tänään ei päivä valjennut ollenkaan, on sitä ollut mukava viettää kaapin kätköistä löytyneen kynttiläkoristeen luodessa tunnelmaa.

Tunnelmaa sateisena päivänä

Project orcanizing my closets – part one.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Astiat, Keittiö, Tuunausta, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Kaapit haltuun – osa 1

 1. Taru sanoo:

  Oi miten freesin näköistä! Tykkään.

  Samaa olen minäkin ihmetellyt, ei löydy enää mistään kunnon hyllypapereita. Muita virityksiä olen joutunut kokeilemaan (esim liinavaatekaapissa), mutta eihän ne kestä.

  Tykkää

  • Saara sanoo:

   Juu, kaikenlaisia virityksiä olen minäkin yrittänyt. Itse asiassa täällä on yksi viritysprojekti meneillään toiseen vanhaan kaappiin – saa nähdä tuleeko siitä yhtään mitään…

   Tykkää

 2. Paluuviite: Kaapit haltuun – osa 2 | Tuulentupa

 3. Paluuviite: Kaapit haltuun – osa 3 | Tuulentupa

 4. Paluuviite: Kenkäkaappi | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s