Isille

Kalenteri pojalta isälle

Lahjavinkki  rakkaille: vuoden parhaista valokuvista seinäkalenteri. Meillä se tehdään Isille isänpäivänä. Joka vuosi. Yhtä hyvin se voisi olla vaikka joululahja. Perheessämme otetaan paljon kuvia ja on kiva, että  jotkut kuvista päätyvät paperillekin. Kalenteriin voi valita vähintään kaksitoista vuoden parasta otosta  – meillä tietysti pojasta. Ensimmäisenä vuonna teemana oli lapsen ensimmäinen vuosi. Toisena isänpäivänä isi sai kalenterin teemalla ”Isä ja poika”, tänä vuonna teemana on ”Pikkuapulainen”. Kalenterissa on kuvia pojasta työhaalareissa, ruuvimeisseli kädessä, leivontapuuhissa, lapiohommissa, poraamssa jne.

Seinäkalenterit

Kalenteri isille

Tämä on helppo lahjaidea, jonka voi tehdä joka vuosi, eikä idea vanhene. Ei tarvitse joka isänpäiväksi erikseen miettiä, että mitäs tänä vuonna? On helppo myös toteuttaa. Itse teetän kalenterit Ifolorilla, jossa toteutus on vaivatonta ja valmiit kalenterit vastaavat tekovaiheen mielikuvaa. Erilaisia pohjia saisi tosin olla enemmän tai olisi kiva, jos niitä pystyisi itse muokkaamaan (varsinkin, jos tässä vielä seuraavat 15 vuotta tulee toteutettua samaa kaavaa).

Kalenterit

Hyvää isänpäivää meidän isi! Ja ukki! Ja kaikki muutkin isät!

Father’s day present for dad. Every year the same idea, calendar for next year and pictures of our son.  Have a nice father’s day dad! And grandpa, and all the other fathers too!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s