Piristystä pojan huoneeseen

ViirinauhaNappasin keväällä Ikeasta hetken mielijohteesta mukaani nipun mustavalkoisia tilkkuja. (Mahtava idea muuten laitaa jämäpalatkin hyötykäyttöön ja myyntiin.) Siinä ne ovat senkin päällä pyörineet puolisen vuotta odottamassa, että ne muuttuisivat joksikin kivaksi. Jonkinlaisen viirinauhan olin ajatellut tehdä pojalle jo aiemminkin, mutta nämä kaksi asiaa – tilkut  ja viirin teko – eivät päässäni yhdistyneet itsestään. Idean tehdä viiri juuri näistä tilkuista sain Puistolassa -blogin Petralta, joka oli napannut itselleen samaiset tilkut Ikeasta  ja tehnyt niistä vaikka mitä kivaa.

Mustavalkoinen viirinauha lapselle

Idea ei siis ole omani, enkä voi myöskään kehua itse tehneeni tätäkään pientä ompelutyötä: äitini omi jutun itselleen, ennenkuin olin ehtinyt edes ajatella ompelukoneen  esille ottamista. Hyvä näin, poika odottelisi viiriään varmasti vielä ensi vuonnakin ilman mummiaan.

Viirinauha Ikean tilkuista

Tilkkujen lisäksi käytimme mustavalkoista kangasta, jota on myös pojan päiväpeitossa. Poika oli viiristä innoissaan, ja minunkin mielestä lopputulos oikein kiva piristys pojan omaan soppeen.

Lapsen soppi

Kodinhoitohuoneen ikkunasta katsottuna

Something new in the boy’s room.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Lapselle, Makuuhuone, Sisustus, Tekstiilit Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s