Roinaa, roinaa, roinaa…

Vanhoja kameroitaYläkerta on ollut mainio romuvarsto tähän asti. Nyt se piti remontin alta tyhjentää enkä päässyt enää karkuun jo muuton yhteydessä sinne jäänyttä romukasaa. Kaikki, huonekaluja lukuunottamatta, tuotiin ruokahuoneeseen minulle setvittäväksi. Urakka on ollut lähes ylivoimainen ja niin epämieluisa. Vihaan romua! Näitä kamoja ei ole kukaan tarvinnut melkein kolmeen vuoteen, joten sytyttäisinkö siis ison kokon takapihalle ja heittäisin kaikki siihen?

Hienoja romuja, mutta missä niitä voi säilyttää?

No, olen kuitenkin urheasti yrittänyt pienentää romuvuorta setvimällä jotain joka päivä. Kaksi laatikollista tavaraa ja  yhden viulun olen jo saanut vietyä sukulaisille kirpparilla myytäväksi. Kaksi vaaterekkiä, seinäkellon, lankoja, kankaita ja ompelutarvikkeita ovat lähisukulaiset ottaneet käyttöön. Roskiinkin on mennyt jo jonkun verran. Silti ruokahuone on vielä puolillaan tavaraa. Virkkuukoukku kerrallaan olen laittanut tavaraa järjestykseen ja kaappeihin, mutta projekti jatkuu ja jatkuu… Tuntuu kuin tavara ei vähenisi yhtään.

Tilkkutäkki 80-luvulta

Sitten on näitä nostalgiajuttuja, joita ei tarvita, mutta ei henno laitaa pois. Lapsena 80-luvulla saamani tilkkutäkki, Afrikasta tuomani masaikangas, jolle en keksi käyttöä, vanhoja piirustuksia, lasten kirjoja, 90-luvulla ostettuja nahkalaukkuja, vanhat balettitossuni… Miehellä, joka ei koskaan pidä kelloa on laatikollinen kelloja?! Eikä niitä tietystikään saa laittaa pois. Missä näitä kaikkia voi järkevästi säilyttää? Olisipa olemassa jokin 3D pilvipalvelu.

Masaikangas

Vanha lipas - täynnä kelloja

Aikaakin tähän setvimiseen menee, kun pitää kaikki tutkailla, putsata ja funtsailla mitä tekisi. Pian on kuitenkin paniikki päällä, joulu tulee ja tavaraa riittää! Älkää hyvät ihmiset täyttäkö asuntojanne ylimääräisellä roinalla! Meillä onkin tästä päivästä eteenpäin jonkin aikaa tavaran ostokielto – tai jos ostaa, pitää ensin heittää jotain pois.

Nahkaisia laukkuja 90-luvulta

Jotain käyttökelpoistakin sentään löytyi: kiva musta-valko-harmaa kangas. Sopisi vaikka tuolin verhoiluun…

Kiva kangas

 Trying to get rid of useless stuff.

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Sisäremontti, Sisustus, Tekstiilit, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Roinaa, roinaa, roinaa…

  1. Paluuviite: Pakkomielle | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s