Ajatuksia

Uuden  vuoden kynnyksellä sitä voi vähän mietiskellä, mitä on takana päin. Ihan hyvä vuosi. Elämä on asettunut Tuulentupaan ja lapsiperheen arki pyörii pojan ympärillä. Lapsihan tässä tosiaan on tärkein ja arvokkain ja rakkain. Ihana aviomies. Koti. Ja työ. Minulla on todella ollut onnea!

Sateenvarjojalava pakkasaamuna

Muuta en todella kaipaakaan. Joskus ehkä aikaa. Mutta mitä minä silläkään muuta tekisin, kuin mitä nytkin teen? Pesen pyykkiä, puunaan nurkkia, käyn töissä, kaupassa, päiväkodissa, pidän huolta rakkaistani. Siinä se.

Pakkasaamu

Viime vuonna teimme vähemmän remonttia ja elimme enemmän. Tulevana vuonna ensin tehdään remontti yläkertaan ja toivottavasti sitten muutakin. Tätä yläkertaa tehdään kuitenkin hitaasti, joten eiköhän ehditä muuallekin.

Tuulentupa vuoden vaihtuessa 2014-2015

Yksi tavoite on ensi vuodelle. Olen päästänyt kuntoni rapistumaan. Siihen on tultava muutos. Ruokavaliota olen jo korjannut, mutta nyt pitäisi vielä nousta penkistä liikkeelle. (Ai niin, siihen sitä aikaa tosiaan tarvitsisin.) Entisessä elämässä olen ollut kova liikkumaan ja se on ollut elämäntapa. Raskaus, äitiysloma, iso remontti, työhön palaaminen ja ikä ovat jotenkin kaikki yhdessä saaneet minut veltostumaan. No, se loppuu nyt!

Sateenvarjojalava pakkasella

Uuden vuoden toivotukseksi latasin tähän kuvat, jotka otin maanantaina aamupäivällä, kun maailma oli pakkasen myötä muuttunut valoisammaksi ja kauniimmaksi. Pienen lapsen kanssa kuvat on otettava nopeasti ja silloin kun on tilaisuus. Nämä kuvat otettiin pojan päiväunien aikaan parissa minuutissa matkalla postilaatikolle ja takaisin. Kuvauskohde oli kesällä istuttamamme sateenvarjojalava, mikä siinä matkan varrella nököttää. Puu on kaunis talvellakin.

Lyhty

Tänä iltana otetut kuvat ovat samaisesta puusta. Keli on maanantaisesta muuttunut vesikeliksi, mutta lyhdyt luovat tunnelmaa. Edelleenkään en osaa kuvata pimeällä. Tarvisisin varmaan jalustan.

Rappusilla, matkalla postilaatikolle

Kaikkea hyvää teille kaikille tulevalle vuodelle!

Uuden vuoden yö

 

Sateenvarjojalava

-saara

Thinking of last year and planning the new year. It was a good year. My son, husband, home, work – I have been so lucky! 

Happy New Year!

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Julkisivu, Kasvit, Pihalla Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Ajatuksia

 1. Taru sanoo:

  Niin justiinsa. Onnea on (tai olisi) sopivasti rauhallinen elämä ja pyykinpesu. Tavalliset jutut on yllättävän parhaita 🙂 Oikein hyvää tätä vuotta Saara ❤

  Tykkää

  • Saara sanoo:

   Niinpä, arki on parasta. Sen haluaisin jotenkin myös lähipiiristä joidenkin saavani ymmärtämään, mutta ilmeisesti tarvitaan elämän kokemusta, ennen kuin se kolahtaa.
   Kiitos kommenteistasi Taru!

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s