Terveisiä tuttikeijulta

Terveisiä mökiltä – ja tuttikeijulta!

Mustikanvarpuja mökiltä

Poika olisi varmaan jo pitkään ollut valmis luopumaan yöunillaan käyttämästään tutista. Strategia tutin pois laittamiseksi on ollut jo pitkään valmis, mutta tuttikeikka saatiin heitettyä vasta tänään, kun oli vähän kuivempi keli ja lomapäivä.

Tutin poltto nuotiolla

Pitkään on jo siis puhuttu, että tutit poltetaan mökillä nuotiossa ja tuttikeiju tuo tilalle vesivärit. Ja on niitä odotettukin! Hellyttävää oli katsella lapsen intoa, kun juosten mentiin katsomaan tyynyn alta, onko se tuttikeiju tosiaan tuonut ne vesivärit. Ja olihan se! Ja miksei olisi, kyllä niin reippaasti lensivät tutit nuotioon. Eikä vielä toistaiseksi ole tullut pisaraakaan kyyneliä niiden perään.

Tuttikeijun tuomat vesivärit

Sain minäkin tuomisia mökiltä. Koska omat huonekasvini ovat tosiaan lähes kaikki toinen toistaan surkeammassa kunnossa, keräsin mökiltä maljakon täydeltä vihreää. Mustikanvarvut ovat kauniita maljakossa ja alkavat varmasti myös vihertää kevään edetessä.

Mustikanvarpuja maljakossa

Tänään oli siis suuri päivä – vauvamme muuttui lopullisesti ”isoksi pojaksi”.  Sen kunniaksi kävimme oikein kaupungissa pizzalla ja jäätelöllä. Katsotaan kuinka uni tulee ilman tuttia…

Vanha ompelukone

Ruokahuoneen nurkkaus

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Kasvit, Lapselle, Mökillä, Sisustus, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Terveisiä tuttikeijulta

  1. Paluuviite: Muistelot | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s