Yksityiskohtia – pistorasiat ja katkaisijat

Yksityiskohdat jatkuu…

Pistorasiat ja valokatkaisijat: Tämän remontin yhteydessä varmasti vaikein ja tuskallisin päätös. Olisin halunnut tietenkin ihanat posliiniset vanhan malliset pistorasiat ja kytkimet. Ison remontin edetessä rahat ovat kuitenkin tiukalla ja laskettiin, että niitä olisi tarvittu yläkerta mukaanlukien aikamoinen määrä. Summasta olisi tullut todella huikea, jos niitä olisi hankittu koko taloon.

Uudelle puolelle nuo vanhan malliset eivät olisi sopineetkaan, joten sinne otettiin ihan modernit systeemit. Ihastuttuani ensin lasisiin, aivan ihaniin, mutta todella arvokkaisiin malleihin ja päästyäni yli siitä, että niitä en voi saada, valitsimme nämä kuvissa näkyvät. Jippona näissä on se, että niiden väriä voi halutessaan muuttaa. Toistaiseksi on pysytty valkoisissa.

Katkaisimet uudella puolella

Vaihtovärejä

Katkaisimet punaisina

Katkaisimet mustana

Vanhalla puolella päädyttiin kompromissiin. Renovan mustat pistorasiat ja kytkimet saivat kelvata. Valkoisiakin pyörittelin, mutta ne jotenkin näyttivät tosi muovisilta ja päätös kallistui mustiin. Nuo mustat kytkimet saivatkin sisustukseeni uutta potkua ja sen jälkeen koko huusholliin on ilmestynyt mustaa ensin vähän sinne tänne ja nyt näyttää, että sitä alkaa olla jo vähän liikaakin. Olen ollut tähänkin valintaan tyytyväinen. Ovat oikeastaan kivemman näköiset kuin ennalta odotinkaan. Ja mustissa ei näy sormenjäljet 🙂

Mustat valokytkimet

Renova

Pistorasiat

Mustat pistorasiat

Renovation details, part 3.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Sisäremontti, Sisustus Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s