Yksityiskohtia – String ja Smeg

jatkuu…

Hylly

Keittiön hylly: Keittiöön jätettiin paikka avohyllylle, mihin saisi kivat jutut esille. Paikka ammotti tyhjyyttään melkein puolitoista vuotta, ennenkuin hoksasin mikä siihen sopisi. String tietenkin! Nyt se näyttää jotenkin itsestään selvältä tuossa seinällä, kannatti mietiskellä puolitoista vuotta.

Hylly nurkassa

 

String-hylly keittiössä

 

Jääkaappi: Meillä on iso keittiö. Mutta vähän vaikean mallinen. Lisävaikeutta ovat tuoneet korkeuserot: ikkunan korkeus, puuhellan korkeus, tasojen standardikorkeus… Jääkaappi ja pakastin ja niiden paikka oli kuitenkin vaikein päätettävä asia keittiöremontin yhteydessä. Haluttiin pitää ikkunaseinä vapaana korkeista kalusteista ja allasseinälle jääkaappipakastin ei mahtunut. Muut nurkat taas olivat vähän kaukana muusta toiminnasta.

Smeg

Päädyttiin ottamaan pieni integroitu pakastin keittiöön kun vanha iso pakastin on alakerrassa. Ja koska isännän haaveena oli Smeg, niin päätettiin, että tämän klassikon ollessa kyseessä, sen voi lätkäistä keskelle keittiötä. Ja siinä se nyt todellakin on – keskellä. Se ei tee keittiötä mitenkään ahtaaksi, mutta vähän levoton tuo jääkaappiseinusta kyllä on (puuhella, jääkaappi, korkeat komerot ja kaikki vähän eri tasolla). Jos  suunnittelisin tätä nyt uudelleen, yrittäisin ehkä miettiä toisenlaista ratkaisua. Puuhellan ja jääkaapin kulmaan olen haeskellut sopivaa tasoa/pöytää tuomaan laskutilaa jääkaapin viereen. Katsotaan mitä keksin.

Jääkaappi keskellä keittiötä, kirjaimellisesti

Smeg on kyllä kaunis katsella, mutta kovin käytännöllinen se ei ole. Ulkoisesta olemuksestaan huolimatta, se on vähän pieni. Turha pakastelokero vie sen tilavuudesta ison siivun. Tässä kävi juuri niinkuin usein minulle käy, kauneus meni käytännön edelle.

Suosikkiastiat esilläRenovation details – shelves and the fridge.

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Astiat, Hankintoja, Keittiö, Remontti, Sisäremontti, Sisustus Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s