Pakkomielle

Ongelmahuone on edelleenkin ongelma, mutta parempaa kohti (?) ollaan menossa. Olin ajatellut viedä olohuoneen sisususta ihan toisenlaiseen suuntaan, mutta sainkin päähäni, että ikkunan alle ehkä sopisi kiiltovalkoinen senkki. Se sopisi myös keittiön kalustuksen kanssa yksiin ja keittiöstähän näkee olkkariin. Ja toisi ehkä vaaleutta ja valoa talon pimeimpään huoneeseen. Ja ennea kaikkea, peittäisi ruman patterin.

Keittiöstä olkkariin

Tuumasta toimeen. Olin Ikeasta jo bongannut kohtuullisen hintaisen, riittävän leveän senkin ja päättänyt sen hankkia. Niitä oli tarjolla Ikean netisivuilla, mutta ei kuitenkaan ollut saatavilla mistään Suomen Ikeasta. No, laitoin Ikeaan viestin, että haluaisin tiedon, kun niitä saa. Kunnes nettisivuille lopulta tuli ilmoitus, että kyseessä on poistuva tuote, eikä niitä enää olekaan mahdollista ostaa.

Valoisampi olohuone

Tässä kävi vähän niin, että kun jotain on päättänyt ja sen saaminen osoittautuukin mahdottomaksi, asiasta tulee likimain pakkomielle. Selailin kaiken mahdollisen vastaavanlaisen löytämiseksi netistä. Löytyi paljonkin kivoja senkkejä, mutta hintahaarukka oli tuhannesta eurosta ylöspäin. Selailin myös Tori.fi:stä ja muista vastaavista palveluista.

Uusi senkki

Ja Torista tärppäsi! Omalla paikkakunnalla,  parin kilometrin päässä meiltä, oli myynnissä korkeakiiltoinen senkki, saman levyinen kuin Ikeassakin. Voiko näin hyvä tuuri ollakaan! Senkki näytti laadukkaalta ja sitä se oli myös livenä. Maksoin siitä vähän enemmän kuin Ikean senkki olisi maksanut, mutta kyseisen tuotteen myyntihinta uutena näyttäisi olevan 1800 euron luokkaa.

Korkeakiiltoinen valkoinen senkki

Senkki toi kuin toikin valoa olkkariin ja sopii ikkunan alle mainiosti. Muut huonekalut ovat ongelma ja siksi haluan ainakin osasta eroon. Lisäksi uhosin tässä vähän aikaa sitten, että meille ei hankita hetkeen aikaan yhtään tavaraa tai ainakin jotain pitää ensin hävittää. Arkku ja tv-taso ovat siis vuorostaan myynnissä. Hyvät ja kivat huonekalut, mutta eivät mitenkään päin istu tähän taloon.

Valkoinen senkki ikkunan alla

Huomasitteko muuten, että poistin olohuoneesta mustavalkoisen maton? Niin kiva kuin matto olikin, ei se myöskään sopinut tähän huoneeseen. Taisin mennä tässä asiassa vähän blogiansaan – oli saatava matto, joka näytti muiden blogeissa tosi kivalta.  Ehkä sille matolle tulee käyttöä yläkerrassa…

Valkoinen senkki

A new side table that I found from the internet flea market. It was a good bargain.

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Olohuone, Sisustus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Pakkomielle

  1. Paluuviite: Mattoansaan – taas! | Tuulentupa

  2. Paluuviite: Mattoansaan – taas! | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s