Betonilaatta läks

Joskus vuosi sitten kirjoittelin pihasta löytyneestä ylläristä eli kohtuullisen suuresta betonilaatasta, joka löytyi kummallisen kukkapenkin alta. Sitä sitten ihmeteltiin, että mitähän sen kanssa tekisi. Paikka oli sellainen, ettei se oikein mihinkään grillailuun, leikkimökin aluseksi tai kasvihuoneenkaan paikaksi soveltunut. Kivikasaakin suunnittelin sen päälle ja kivikkokasveja siihen, mutta jotenkin sekin olisi ollut vähän kummallisessa paikassa.

Poistetun betonilaatan tilalle nurmikkoa
Onpa tästä kaikesta pihamyllerryksestä ollut jotain hyötyäkin, kaivinkone otti laatan pois tuosta vaan ja vei sen mukanaan jonnekin jatkokäsittelyyn. Sinne meni, eikä ikävä tule. Nurmikkoa tilalle. Päästiinpähän mokomasta.

Laatan päälle oli istutettu jopa tuo yllä olevassa kuvassa näkyvä tuija. Voin tuijaparkaa, kun on siinä kituuttanut. Ehkä sille löytyy parempi paikka muualta.

Roskan seassa löytöjä

Laatan vierestä löytyi vielä upea, paksu ja iso liuskekivilaatta ja pari pienempää. Mikähän idea on ollut laittaa niiden päälle nurmikko? Nämä me kyllä hyödynnetään pihassa takuuvarmasti. Kun vaan keksitään miten…

Löytö nurmikon alta Getting rid of very strange flowerbed. Underneath we found this awesome stone.

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Kasvit, Pihalla Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s