Uusia tapoja

Varmaan olisi ollut monia erilaisia tapoja tulla blogina ja bloggarina huomatuksi. Aloittelevana blogiharrastajana en kuitenkaan oikeastaan halunnutkaan tulla löydetyksi. Kunhan laittelin remontista asioita ylös, haluten dokumentoida talon uudet tuulet. En ole vieläkään monellekaan tutulle markkinoinut tätä uutta aluevaltaustani. Olen hiljaksiin pureskellut julkista kirjoittamista ja tutustunut itsekseni tähän blogien maailmaan.

En ole ollut häävi kuvaaja, enkä kirjoittaja, mutta tämän touhun myötä olen ehkä pikkiriikkisen kehittynyt matkalla. Ainakin kuvaajana, lähtöasetelmista ei voinut ollakaan suunta kuin ylöspäin, kun katselee noita alkuaikojen pimeitä ja rakeisia kuvia.

Olin pitänyt blogia jo reilun vuoden, ennen kuin liityin Blogilistallekaan. Sitä kautta blogiini on kuitenkin löydetty ja itse olen löytänyt monta koukuttavaa blogia omalle lukulistalleni. No, Blogilistan taru on kesäkuun alussa ohi, joten jotain muuta on keksittävä tilalle.

Myllerryksestä selvinneet kuunliljat

Viimeisen parin viikon ajan olen tutustunut kahteen uuteen vastaavaan palveluun. Blogipolku ja Blogkeen. Molemmat ovat  omalla tuoreella tavallaan virkistävän erilaisia, hiukan keskeneräisen oloisia ja vielä kehittämistä kaipaavia yhteisöjä. Blogipolku on helppokäyttöinen, selkeä ja visuaalisesti hyvän näköinen. Blogkeenissä plussaa on statistiikka. Kummassakin on kätevä seurata muiden blogeja. Omassa blogissani ei kävijämäärässä ole toistaiseksi ollut minkäänlaista muutosta näihin liittymisen jälkeen.

Katsotaan nyt jäänkö molempiin pyörimään blogini kanssa pidemmäksi aikaa vai jääkö toinen tai molemmat matkan varrella unholaan. Näin on käynyt Bloglovinin kanssa. Edelleen blogiani voi seurata sitäkin kautta, mutta itse en sitä tule käyttäneeksi lainkaan.

Tuulentuvan vaiheita voit siis seurata jatkossa Blogipolun tai Blogkeenin kautta. Miksei myös Facebook tai Bloglovin, postaukset päivittyvät niihinkin.

Sateenvarjojalava kesän kynnyksellä

Ylemmässä kuvassa on kaikesta pihamyllerryksestä ja kaivinkoneen möyrinnästä huolimatta selviytyneet kuunliljat. Istutin ne tapojeni mukaan sinkkiämpäreihin, ovat oikein näyttäviä ruukuissakin. En vain tiedä yhtään, mitä lajiketta nämä ovat, kun tosiaan löytyivät meidän sivupihan kyntöpellosta kaivinkoneen jäljiltä.

Alemmassa kuvassa on alati ilmettään muuttava sateenvarjojalava. Tällä kertaa kesän kynnyksellä.

Rentouttavaa viikonloppua!

Tuulentupa | Tuulentuvan uudet tuulet: kodin remontointia, kunnostusta, sisustusta, tuunausta&#8230

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Kasvit, Pihalla Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Uusia tapoja

 1. Liisa sanoo:

  Löysin blogiisi Blogipolun kautta 🙂 Itsekin liityin sinne ihan vasta.

  Tykkää

  • Saara sanoo:

   Hei, Kiva kun löysit! Käväisin multasormissa katsastamassa, mukavalta näyttää. Täytyy palata vielä paremmalla ajalla selailemaan.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s