Ärsyttääkö?

Kyllä voi pieni asia ärsyttää isosti. Nimittäin tarrat!

Tarroja, aargh!

Miksi ihmeessä kaikenlaisiin esineiseen laitetaan kaiken maailman tarroja, niin että niitä ei saa pois? Design-tuotteita myöten joutuu kynnet ruvella rapsuttelemaan tuotetarroja, viivakoodeja tai hintalappuja pois. Ja vaikka tarran saisikin pois, jää siihen kuitenkin liimajälki, jonka poistaminen vaatii aikaa ja työtä.

Ikäviä tarroja kukkaruukussa

Eilen valui malja yli tämän tarra-asian suhteen. Siis saviruukussakin, alulautanen mukaanlukien, oli kolme tarraa!! Miksi ihmeessä? En ollut ostaessa huomannut (purkit päällekkäin) tuota isointa, jonka kanssa meinasi hermo mennä. Itse asiassa, pienet viivakooditarrat olivat aivan yhtä tiukassa. Eihän pelargonioita voi istuttaa tarroilla koristeltuun ruukkuun.

Tarra pois!

Kauppiaat, kiltit, jättäkää tarrat pois tuotteista. Pitää keksiä jotain muuta. Tämä on ihmisten kiusaamista. Kun ostaa esimerkiksi vaikkapa kaksi Iittalan juomalasia, joissa pienet punaiset tarrat ovat niin tiukasti kiinni, että useamman tovin niitä putsattuaan, menee ilo koko ostoksesta. Jossakin ruotsalaisessa sisustusohjelmassa joskus ihmeteltiin, että miksi rumat tarrat pitää jättää kaikkiin design lasiesineisiin, joita on ihmisten kirjahyllyt pullollaan. Syy on tässä: tarrat eivät lähde kirurgin veitselläkään pois nätisti.

Pikkuapulainen tuli avuksi ruuvimeisselin kanssa

Sain mårbackani istutettua, mutta ruukussa on, vedessä liottamisen ja muiden kikkakonstien jälkeenkin, edelleen rumat liimat tiukasti kiinni. Ei voi mitään, en viitsinyt viedä sisälle juoksevan veden alle rapsutettavaksi. Ensi kerralla valitsen tuotteen, jossa ei ole tarraa.

Istutetut pelargoniat

I hate stickers. Why every item  has to have a sticker on it?

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Kasvit, Pihalla Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Ärsyttääkö?

 1. Taru sanoo:

  No ärsyttää kyllä. Arvaa millä olen ainakin itse saanut tosi hyvin irti paperipohjaiset tarrat? Käsidesillä. Sitä tarran päälle ensin imeytymään, sitten vain kuorii pois. Tarvittaessa toinen käsittely. Kokeile, josko toimisi?

  Tykkää

 2. Saara sanoo:

  Eipä ole tullut mieleen kokeilla käsidesiä. Kokeilen heti ensi tilassa. Jos toimii, olen palveluksen velkaa 🙂

  Tykkää

 3. Sas muuta! Mulla on pari kukkaruukkua pihalla, joista tarrroja ei taida saada pois kuin dynamiitilla 😦 Ne ei edes yhtään haurastu oltuaan muutaman vuoden sateessa ja paisteessa pihalla!

  Mutta ne Iittalan punaiset tarrathan kuuluu jättää astioihin, jotta vähemmän valistuneetkin ihmiset tajuaa että ne on Iittalaa eikä Ikeaa 😉

  Tykkää

 4. Saara sanoo:

  Ai, no sitten. Olkoon punaiset tarrat paikoillaan 🙂 Vähän hassua kyllä, ainakin juomalaseissa.

  Tykkää

 5. Paluuviite: Voihan munat! | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s