Hiekkalaatikon uusi paikka

Sunnuntai-iltana haettiin hiekat pojan hiekkalaatikkoon. Pikkuapulainen oli innolla lapiotalkoissa mukana.

Pikkuapulainen lapioi hiekkaa

Tänään sitten vietettiin kahdestaan pojan kanssa hiekkalaatikon avajaisia. Otettiin eväät eväsboksiin ja nostettiin aurinkotuolit esiin. Siihen olikin tänään ensimmäistä kertaa tänä kesänä sopivat kelit. Oli jopa niin lämmin, että suosiolla söimme eväät varjossa.

Kannellinen hiekkalaatikko

Hiekkalaatikon isäntä itseasiassa teki jo pari vuotta sitten, mutta pihan kaivinkonetöiden vuoksi se poistettiin ja sille tehtiin uusi paikka pation eteen. Paikka osoittautui tänään täydelliseksi. Se on sopivan suojainen ja aurinkoinen, mutta pihakoivu tuo keskipäivällä mukavan varjon. Ja tietysti siinä edessä on paikka aurinkotuoleille 🙂 (Ihan niinkuin niissä koskaan ehtisi istua!)

Uusi hiekkalaatikon paikka

Aurinkotuolit passitin isännän hakemaan Jyskistä jo joskus huhtikuussa, kun sattumalta löysin sopivan hintaiset, väriset ja näköiset tuolit. Pelkäsin varmaan, että ne loppuu kesken. No, nyt oli hyvä, että ne olivat tänään tallissa odottamassa esilleottoa. Istuttiinkin niissä ruhtinaalliset 10 minuuttia, kunnes piti lähteä jo muihin puuhiin.

Mustat aurinkotuolit

Hiekkalaatikolla

Pojalla on potkupyörää, mönkijää ja vaikka minkälaista vempainta, mutta vanha, pieneksi jäänyt kolmipyöräinen retropyörä pitää silti kaivaa vielä joskus esille.

Kolmipyöräinen

Retropyörä

Oli kiva lomapäivä minulla ja pojalla.

Pikkuapulaisen eväslaatikko ja työhanskat hiekkalaatikon reunalla

Sunny summerday and a new spot for a sandbox. 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Lapselle, Pihalla Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Hiekkalaatikon uusi paikka

 1. Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku 🙂 Näppärän näköiset aurinkotuolit, toivottavasti joskus ehditte niissä istuskellakin!

  Tykkää

 2. Saara sanoo:

  No joo, vähänhän se on sellaista. Lapsen kanssa saa touhuta ja rikkaruohoja vähintäänkin pitää nyppiä. Mutta aurinkotuoleissa onkin rentouttavaa jo se ajatus, että ne on siinä ja että niihin voisi halutessaan heittäytyä istumaan.

  Tykkää

 3. Meillä vielä edessä hiekkalaatikon täyttö, sillä nyt käytimme siitä hiekkaa rakennusprojektissa ja lupasimme lapsille pikimmiten täydennyksen. 🙂 Mukava blogi sinulla. Tulen toistekin. 🙂

  Tykkää

  • Saara sanoo:

   Hei! Kävinpä kurkkaamassa, kiva ja mielenkiintoinen blogi sinullakin. Saatanpa noutaa sieltä myöhemmin vielä reseptin jos toisenkin. Kiva kun poikkesin, tervetuloa uudelleenkin!

   Tykkää

 4. Paluuviite: Muistelot | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s