Pikapäivitys

Kymmenkunta vuotta sitten minulla oli luonteeni vastaisesti jonkinasteinen maalaisromanttinen vaihe. Ei yltiöromanttinen, mutta kokeuroita ja kuultovalkoista oli kyllästymiseen asti. Osa niistä kummittelee meillä vieläkin, varsinkin kuultovalkoinen. (Isännän edesmennyt äiti totesikin tuolloin keittiön tuoleista, että onpas nämä huonosti maalattu 🙂 )

Säilytyslaatikot Olin oikein innoissani ostettuani kuultovalkoisen senkin edellisen asunnon makuuhuoneeseen. Minusta se oli ihana. Nyt täällä uudessa asunnossa ja uusien mieltymysten vallitessa olen miettinyt sen kohtaloa. Myydäkö pois, maalatako, vai mitä? Senkki on kuitenkin täyttä puuta ja oikeastaan ihan kivan mallinen, joten taidan sen sitten joskus maalata.

Kaapin pikapäivitys Tein tuossa keväällä postauksen kaapin järjestämisestä ja postauksen kuvista vasta huomasin, että jotain pientä sentään on tehtävissä ilman maalisutiakin. Valkoiset, liian pienet ja kulahtaneet säilytyskorit pois ja jotain selkeämpää tilalle. Tässä nämä nyt sitten ovat, Ikeasta tuodut säilytyslaatikot.

Uudet säilytyslaatikot Alemmista laatikoista toinen on Marimekon pakkauslaatikko ja toinen on hyllypaperilla päällystämäni kenkälaatikko.

Senkki kymmenen vuoden takaaValkoinen (yltiöromanttinen) vaaka senkin päältä siirtyi talon romanttisimpaan huoneeseen, eli ruokahuoneen pianon päälle.

Säilytyslaatikoita On tämä nyt vähän ehkä freesimmän näköinen ja senkkiä sietää taas katsella.

Fast update to this side board with new black boxes.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Makuuhuone, Sisustus, Tuunausta Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Pikapäivitys

 1. Kiva tuli pienilläkin muutoksilla. Malli on kyllä todella kaunis.

  Tykkää

 2. Mulla ei oo koskaan ollut (maalais)romanttista kautta. Eikä tule 🙂 Uudet kuultovalkoiset huonekalut on sentään ihan ok noin periaatteessa – meidän parisänky vuodelta 2000 jopa on sellainen. Mutta se on mun mielestä ihan KAMALAA ja suorastaan rikollista kuinka ihmiset tuhoavat vanhoja puunvärisiä tai ootrattuja talonpoikaishuonekaluja maalaamalla niitä huonosti (kuten anoppivainaasi aivan oikein luonnehti) valkoiseksi. EIkö tuollaista suomalaisen kulttuuriperinnön tuhoamista voisi jollain lailla kieltää? Suojellaanhan rakennuksiakin, miksei huonekaluja?

  Nii ja nyt tuo senkki on selkeän näköinen 🙂

  Tykkää

  • Saara sanoo:

   Rupesinpa oikein laskemaan, kuinka paljon meillä vielä on kuultovalkoista ja kuinka paljon olen mahtanut tuhota kulttuuriperintöä. Yhden mieheni poikasena tekemän ”pirttituolin” vahasin valkoiseksi ja yhdet puuseipäistä tehdyt sisustustikkaat maalasin valkoisella (siinä kyllä taisin tuhota arvokasta kulttuuriperintöä, anteeksi), en onneksi mitään talonpoikaiskalusteita! Tosin nyt myöhemmin olen maalannut jotain 50-luvun huonekaluja, mutta puolustuksekseni sanon, että kaikki ovat kaivanneet jotain käsittelyä huonon kuntonsa puolesta. Ehkä nekin olisi voinut entisöidä alkuperäisen värisiksi…
   Mutta kuultovalkoista meillä edelleen siis riittää, siinäpä tulevaisuuden maalausprojekteja riittämiin.

   Tykkää

   • Heinä/aidanseipäitä saa mun puolesta maalata vaikka pinkiksi, niitä riittää vielä tässä maassa…ja koska niitä ei alunperin ole tarkoitettu sisustuskäyttöön, niin ne on mun mielestä muussa kuin alkuperäisessä käytössä ihan vapaata riistaa.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s