Ihan siistiä

Tiistaisin on isännän harrastuspäivä. Silloin meillä on tuttavaperheen äidin ja lapsien kanssa usein leikkitreffit. Niin eilenkin. Ulkona alkoi ripotella, joten jäimme tällä kertaa sisälle. Oli mukava rupatella aikuisten kesken kahvikupin äärellä ja pojalla oli leikkiseuraa.

Touhua riittikin pariksi tunniksi ja olohuoneesta pölähti keittiöön kaksi punaposkista ja touhuamisesta hikistä lasta. Iltapala-ajan lähestyessä saattelimme vieraat ulko-ovelle ja todettiin porukalla, että olipa kiva, kun lapset viihtyivät hyvin ja leikit sujuivat.

Syötiin iltapalat ja laitettiin lapsi nukkumaan. Talon rauhoituttua olohuoneesta kuului isännän huvittunut kommentti: ”Ei kannata tulla tänne, saat kohtauksen!”

Leikkitreffien jälkeen

Olipa hyvä, että järjestin paikat ennen vieraiden tuloa 🙂 Oli ihan siisti ilta!

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Lapselle, Olohuone. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

9 vastausta artikkeliin: Ihan siistiä

 1. R.V. sanoo:

  Reippaita (ja aikaansaavia) lapsia, selvästikin 😊

  Tykkää

 2. Nooo….eipä tuo mitään. Yksi työkaveri kertoi tapauksesta, jossa heidän silloin about 3v pojalla oli ollut kaveri leikkimässä kotona. Jossain vaiheessa pojat olivat ilmaantuneet ilkialastomina keittöön ja kylässä ollut poika ilmoitti ylpeänä:”Me pissattiin teidän sänkyyn!” Näin olivat todella tehneet. Ei ihan voi ymmärtää mitä kaikkea järjetöntä lasten päissä voikaan liikkua…Teidän olkkari näyttää olevan vaan ihan normileikkien jäljiltä 🙂

  Tykkää

  • Saara sanoo:

   Oih, onneksi eivät sentään pissanneet minnekään! Ja vaatteetkin oli vielä päällä, kun pölähtivät keittiöön. Eikä olkkarissa ollut mikään mennyt rikkikään, joten ihan tavalliset leikit, niin kuin sanoit.

   Tykkää

 3. Taru sanoo:

  Oih.. Nomut lapsosilla on vissiin ollut hauskaa 🙂

  Koitan aatella tuon tyyppisesti, kun on esmes joskus jäänyt lankakeriä kissojen saataville, tai ovat avanneet jonkun lipaston laatikon tms.. (kerran tiedätkö poltin kasan purettuja ja natustettuja lankoja, kun ei niistä enää ollut mihinkään 🙂

  Tykkää

  • Saara sanoo:

   Punaisista poskista päätelleen hauskaa todella oli.
   Kissat on vaan niin ihania! Kyllä niille voi muutaman lankakerän anteeksi antaa. Maksavat takaisin moninkertaisesti kun kehräävät kyljessä lämmittämässä.

   Tykkää

 4. Karoliina sanoo:

  Kirjoittelin juuri blogiin, että on mukavaa katsella blogeja, joissa on näkyvissä perusarkeakin. Tässä kuvassa sitä tosiaan on. 😀

  Tykkää

  • Saara sanoo:

   No, arkea tämä tosiaankin on. Huomasin kirjoituksesi, hauska sattuma, että satuin juuri eilen laittamaan tämän meidän sotkun näkyviin 🙂

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s