Niin hiljaista

Kylläpä onkin kotona tänään hiljaista. Pikkuapulainen on ollut mummilla yökylässä ja kotiutuu vasta illalla. Niin vähän ollaan oltu erossa, että jopas onkin ikävä.

Lapsen huone

Makuuhuone ja Pikkuapulaisen oma soppikin tuntuu kovin tyhjältä.

Pääsiäiskana

Hiljaisuus on kuitenkin tehnyt tehtävänsä. Olo tuntuu jo nyt levänneeltä. Saimme nukkua riittävän pitkään ja lukea lehdet rauhassa. On se luksusta vaikka ikävä vähän onkin.

Taulut lapsen huoneen seinällä

Minulle terapiaa on sekin, että sain siivottua eilen rauhassa. Nyt on paikat hetken järjestyksessä, kunnes pyörremyrsky taas illalla saapuu kotiin 🙂

Kirjat järjestyksessä

Ja kun kerran järjestys on palannut hetkeksi, pitäähän se myös kuvata.

Punainen liinavaatekaappi 50-luvulta

Lapsen soppi meidän makuuhuoneen yhteydessä on ollut kiva ja toimiva ratkaisu. Neljävuotissynntärit lähestyvät ja tavaran määrä kasvaa, joten on kuitenkin hyvä, että yläkertaan on tulossa pojalle oma huone.

Kirpparilöytö, punainen pallovalaisin

Lapsen huone

Kesällä kirpparilta löytämäni lamppukin on laitettu seinään, vaikka alunperin kaavailin sitä vasta yläkerran uuteen huoneeseen.

Tauluhylly

Tärkeitä juttuja

Kirpparilöytö, puinen paloauto

Lapsen oma nurkka

Lapsen huone

Seepralamppu

Rauhallista pitkäperjantain iltaa myös teille!

Tulppaanit

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Lapselle, Makuuhuone, Sisustus Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta artikkeliin: Niin hiljaista

  1. Suloinen soppi! ❤ Ja mukava kuulla, että saitte levättyä. Aurinkoisia kevätpäiviä. 🙂

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Kyllä saatiin, tosin tänään sitten herättiinkin kuudelta – poika oli nukkunut edellisenä päivänä mummilla kolmen tunnin päiväunet ja mennyt aikaisin nukkumaan…
      Samoin sinne!

      Tykkää

  2. Milla sanoo:

    Aivan ihana on pienen miehen oma soppi! Tuo punainen kaappi ja pallolamppu ovat kuin pisteet i:n päällä. Ja joskus vain tarvitsee ottaa aikaa itselleen, se on aina hyvä sijoitus 🙂 Suloista pääsiäisen jatkoa ❤️

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Niin, enpä tiedä, miten tuota punaista juuri pojan huoneeseen alkoi kertymään – onhan se kai vähän erikoinen valinta juuri pojalle. Kuitenkin kiva piristysväri ja sopii Pikkuapulaisellekin 🙂 Mukavaa pääsiäissunnuntaita teille huomenna!

      Liked by 1 henkilö

  3. Ah, tuo outo hiljaisuus kun lapsi on jossain muualla! No, onneksi huomenaamulla Pikkuapulainen herää todennäköisesti tuntia normaalia aikaisemmin kesäaikaan siirtymisen johdosta, niin ette ihan liikaa saa lepoa 😉 Lasten sopet/huoneet on aina niin somia siivottuina – niin teilläkin 🙂

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi