Yläkerrassa liikahti

Huhuu, meidän pysähtynyt yläkerta on liikahtanut hiukan eteenpäin! Viimeksi olen yläkerran remontista kirjoitellut viime tammikuussa. Siis likimain vuosi sitten! Tämä nyt on ollut sellainen aikatauluton remontti. Sen vuoksi ei voi oikein huokaillakaan, että mitään ei ole tehty. Onhan me tässä välissä touhuttu kaikkea muuta.

Nyt kun isäntä lopulta kuukausi sitten kiipesi ylös, alkoi siellä tapahtuakin. Sähköjä on vedetty ja lattiaa eristetty ja vaikka mitä muuta, mitä en itse osaa hahmottaa. Tästä eteenpäin tämä muuttuukin mukavaksi. Alkaa lopultakin tulla näkyvää pintaa.

Viime viikolla kannettiin lattialaudat talkoilla sisälle. Siellä ne nyt kuivuvat ja odottavat asentamista. En malta odottaa, että meillä pian on lattia! Tässähän täytyy pian tehdä päätöksiä.

Yläkerta edistyy

Tapettia vai ei? Laattaa vai mikrolaastia? Vaalean harmaata vai tumman harmaata? Värikästä vai vaaleaa? Sovellaa vai Ikeaa? Seinä vai ei? Sormipaneelia vai jotain muuta? Luulin, että minulla on selkeä visio asioista, mutta Instagram on sekoittanut pääni. Päässäni on tällä hetkellä virikkeiden ja inspiraation ylikuormitus. Päätöksien aikaansaamiseksi lienee paikallaan Instagram-tauko. Pystyisinköhän?

Lattialaudat sisälle kannettunaToivottavasti en taas vuoden päästä kirjoittele, että nyt taas on yksi juttu valmiina yläkerrassa. Olisi kiva saada valmista Pikkuapulaisen synttäreiksi huhtikuussa.  Oma huone olisi mahtava 5-vuotissyntymäpäivälahja.

Remppaa

Ei kuitenkaan remppaa joka päivä – hyvä kun yhtenä päivänä viikossa. Muina päivinä on aikaa poltella kynttilöitä ja ottaa tästä pimeästä vuodenajasta kaikki irti. Edessä oleva messinkinen kynttilänjalka on parin viikon takainen kirppariostos ja valkoiset kynttilänjalat ovat pappani sorvaamat. Niillä onkin todella muistoarvoa minulle, mutta aidosti myös tykkään niistä tosi paljon.

Kynttilät

Leppoisaa loppuviikkoa!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Remontti, Sisustus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Yläkerrassa liikahti

 1. Ai niin, teillähän on YLÄKERTA! Olinkin jo unohtanut ihmetellä, että mitä sinne kuuluu. Hiljaa hyvä tulee varmasti! 🙂 Mutta joo, ei kannata sotkea päätään liiallisella IG:n tai muiden kuvatulvien katselulla, tulee vaan ahdistus mahdollisuuksien moninaisuudesta.

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Yläkertakin juu on 🙂 Kyllä sinne vielä joskus päästään. Inspiraatioähky täytyy varmaankin tiedostaa ja palata sitten omalle linjalle, ettei lähde homma lapasesta.

   Tykkää

 2. Milla sanoo:

  Instagramissa ja Pinterestissä tosiaan tulee inspiraatioähky! Aivan ihanalta varmasti kuitenkin tulee näyttämään, kun valmista tulee.

  Kynttilänjalat ovat todella todella kauniit ❤

  Liked by 1 henkilö

 3. Paluuviite: Vuosi 2017 pakettiin | Tuulentupa

 4. Minerva sanoo:

  Minkälainen lähtötilanne tässä oli?

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Tuota, en muista onko meillä kovinkaan paljoa kuvia lähtötilanteesta. Mutta seinät olivat 90-luvun tunkkaista vihreää, kaikki pinnat jotain lastulevyä, oksennuksen värinen muovimatto lattiassa, seinät hiukan eri paikoissa, kaavelit teimme itse, kattoa nostettu siis kaaveleiden osalta ja yhdestä huoneesta. Toisin sanoen, kaikki mikä voitiin purkaa on purettu, ikkunoita on tullut lisää, samoin laskennallisia neliöitä n. 20. Lisäksi lisäsimme WC:n yhteyteen suihkun. Siitä laittelen kuvia, kun saamme putkityöt teetettyä.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s