Samoissa maisemissa kesät talvet

Fiilistelin ja selailin tänään viime kesän kuvia ja huomasin, että kuljemme täsmälleen samoja polkuja kesät talvet.

Samoja polkuja kesät talvet

Molemmat kuvat on otettu tyypillisissä Mansen maisemissa, Pispalan kulmilla, Pyhäjärven puolella. Kesäkuva on meidän tavanomaiselta sunnuntaiajelulta Pyhäjärvellä.

Pilkillä

Talvikuvat puolestaan on otettu pari viikkoa sitten. Pilkille piti lähteä, sitä Pikkuapulainen oli jo viikkotolkulla puhunut ja odottanut. Saalis oli kylläkin vähän laiha. Kalakilpailussa tuli tasapeli: kukaan ei saanut mitään. Onneksi 😉 Mitä minä raukka niille kaloille olisin osannut tehdä!

Pikkuapulainen pilkillä

Niin kivaa kuin kesällä onkin, ei talvellakaan ole hassumpaa. Jaa että mitenkä tämä postaus liittyy mitenkään tähän minun ”remonttiblogin” aiheisiin? Liittyhään se. Tämä selittää sen, miksi remontti ei etene. On niin paljon muutakin kivaa tekemistä.

Pikkuapulaisen evästauko

Mukavaa työviikon alkua!

I looked through some pictures of last summer and noticed that we had exactly the same paths at summer and winter. Winter pictures were taken couple of weeks ago, when we went ice fishing.

Have a nice week!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää, Tuunausta, Vene. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Samoissa maisemissa kesät talvet

 1. Onneksi ei tullut kalaa! 🙂 Mä en myöskään olisi osannut tehdä saalille mitään. Mä oon havainnut, että mä en enää liiku talvisin missään maisemissa. Ensin loppui lapsen ulkoiluttaminen jo vuosia sitten ja reilu vuosi sitten loppui kävelylenkkeilykin kaverin kanssa kun nilkka teki tenän. Joten täältä ei juuri talvisia maisemakuvia heru 😉 Täytyy sanoa rehellisesti, että en mä talviulkoilua hirveästi kaipaa vaikka sun kuvat onkin kivoja.

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Mutta, mutta pitäähän talvellakin saada happea! Kyllä teidänkin tarvii lähteä pilkille. Menette johonkin lähelle rantaan ja istua tönötätte siinä, niin ei tarvi liikkua mihinkään, mutta happi virtaa elimistöön. Ja varmuuden vuoksi ette pane mitään syöttejä, ettei vaan tuu kalaa.

   Tykkää

 2. Pauliina sanoo:

  Tulinpa kurkkaamaan sinunkin blogiasi ja raikkaalta näyttää! Tämän talvisen postauksen kuvat olivat niin ihania, että piti oikein pysähtyä ja katsella. Lapsi talvikuvissa on erityisen koskettava! Meilllä tippuu vesi ränneistä ja sää on aika harmaa, joten on ihan kiva uppoutua blogien maailmaan… Muu porukka lähti hiihtoloman kunniaksi ostoksille 🙂

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Kiitos Pauliina. Kyllä se olikin koskettavaa, kun Pikkuapulainen vihdoinkin pääsi pilkille ja todella pilkkikin niin antaumuksellisesti. Saaliin olemattomuus ei haitannut lainkaan.
   Täällä muuttui viikonlopun ihana talvikeli kanssa kauheaksi vesi-kura-keliksi. Harmi. Onneksi meillä on sirkusleiriä alkuviikolla Pikkuapulaiselle 🙂

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s